Spotkałem sie juz w kilku przypadkach z dodatkowym stelażem, bagażnikiem na kufrze centralnym (nie wiem jak to sie fochowo nazywa)
Jaka to ma fachowa nazwe?
Gdzie mozna to nabyc?
Jak to się sprawuje w praktyce?
Fajne fajne, musze to wziasc pod uwage... ciezkie to jest?staszek_s pisze:Ja miałem coś takiego, przy okazji fajnie wyglada
https://www.olx.pl/oferta/bagaznik-moto ... al9d7.html
Niedawno zakupiłem u tego kolegi takowy bagażnik pod indywidualne zamówienie też pod Givi Maxxia i jestem zadowolony, udało się solidnie przymocować, w czasie jazdy nie słyszałem, żeby jakoś znacząco szumiał... Wykon na + i fajne to, że zrobi indywidualny taki jak chcesz, no i cena nie zwala z nógstaszek_s pisze:Ja miałem coś takiego, przy okazji fajnie wyglada
https://www.olx.pl/oferta/bagaznik-moto ... al9d7.html

Ooooo to zależySmerfciamajda pisze:A jak sie przypnie taki namiot czy materace to srodek ciężkości mocno sie zmienia?
Przy GSXFie nie odczuwałem jakiegoś dyskomfortu. Na Woodstock w zeszłym roku autostradą trzymałem przy pełnym obciążeniu 150 km/h, do tego mój kleszcz i było ok Więc na dużym DLu raczej nie zmieni się na gorsze. Choć testu pełnego jeszcze nie byłoSmerfciamajda pisze:A jak sie przypnie taki namiot czy materace to srodek ciężkości mocno sie zmienia?
kufer centralny to już jest zły pomysł a stelaż na nim to bardzo zły pomysł.skibol83 pisze: Jak to się sprawuje w praktyce?
Uzasadnienie plissmotif pisze:kufer centralny to już jest zły pomysł a stelaż na nim to bardzo zły pomysł.skibol83 pisze: Jak to się sprawuje w praktyce?
tu masz parę argumentów od 06:50DZEPETTO pisze:Uzasadnienie plissmotif pisze:kufer centralny to już jest zły pomysł a stelaż na nim to bardzo zły pomysł.
Boczne są w innym miejscu, dżwignia innaSmerfciamajda pisze:4. Wywód dot nacisku na tylną oś jest tak samo z dupy bo przecież sidecasy ładuje sie jeszcze ciężej i też odciążają przód.
Nie obejrzałeś uważnie. Pavlin powiedział, że są motocykle fabrycznie zaprojektowane do bocznych i top case jak np. Honda Goldwing, BMW 1600 itd. Od 12:00 mniej więcejSmerfciamajda pisze:6. Cala jego teoria bierze w łeb jak popatrzy na turystyki pokroju GL czy beemek turystycznych. Gadanie dla atencji.
Przyznaje, że nie rozumiem o co Ci chodzi z tym smalcem ?Smerfciamajda pisze:A szczytem hipokryzji jest smarowanie smalcem i negowanie jazdy z topcasem jednocześnie chwaląc i usprawiedliwiając niehomologowane czyli nielegalne oświetlenie.