Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Napisz jak sprawują się k60 też się przymierzamCentrino pisze:Wymieniłem dzisiaj klocki przednie na sintery.
Jutro test na K60 scaut. Dopiero później wymienię oponę na pirelli scorpion trail II
Jak się sprawują K60?? Dotychaczas myślałem, że OK, Ale jak założyłem Scorpiony (na tył) to zobaczyłem, że tył też potrafi hamować. Ale generalnie: jeżeli chcesz zjeżdżać poza asfalt (oczywiście jakiś hard off odpada) to oponka daje radę, na asfalcie nieco głośna, w deszczu również pozytywnie.Canis pisze:Napisz jak sprawują się k60 też się przymierzamCentrino pisze:Wymieniłem dzisiaj klocki przednie na sintery.
Jutro test na K60 scaut. Dopiero później wymienię oponę na pirelli scorpion trail II
Wysłane z mojego Ulefone_Armor_5 przy użyciu Tapatalka
Centrino, czy dobrze widzę 1000 a nie 10k jeśli tak to będę zainteresowany ale tylko tylną. Przednnią mam bardzo OK i oceniam że wytrzyma dwie tylne. Jak nie znajdziesz kupca na komplet to daj znać.Centrino pisze:Jak się sprawują K60?? Dotychaczas myślałem, że OK, Ale jak założyłem Scorpiony (na tył) to zobaczyłem, że tył też potrafi hamować. Ale generalnie: jeżeli chcesz zjeżdżać poza asfalt (oczywiście jakiś hard off odpada) to oponka daje radę, na asfalcie nieco głośna, w deszczu również pozytywnie.Canis pisze:Napisz jak sprawują się k60 też się przymierzamCentrino pisze:Wymieniłem dzisiaj klocki przednie na sintery.
Wysłane z mojego Ulefone_Armor_5 przy użyciu Tapatalka
Jak chcesz to za niedługo będę miał do sprzedania K60 z przebiegiem około 1000km
Dobrze widzisz, 1000km, nie 10000km. Problem polega na tym, że tyczy się to przedniej opony. Tylna się skończyła niestety.DziadekH pisze:
Centrino, czy dobrze widzę 1000 a nie 10k jeśli tak to będę zainteresowany ale tylko tylną. Przednnią mam bardzo OK i oceniam że wytrzyma dwie tylne. Jak nie znajdziesz kupca na komplet to daj znać.
Chcecie powiedzieć, że ta K60 wytrzymuje 1000 km po asfalcie ?DziadekH pisze:Czyli mamy ten sam problem.
I jak? Mozna hamowac?Centrino pisze:Wymieniłem dzisiaj klocki przednie na sintery.
Na K60 hamulce poprawiły się o 50%, dozowalność OK. Zobaczymy co będzie na Pirelkach ale one przyjdą dopiero jutro i raczej nie dam rady przed weekendem ich zmienić.Pyxis pisze:I jak? Mozna hamowac?Centrino pisze:Wymieniłem dzisiaj klocki przednie na sintery.
Zajebiste zdjecie!Grzechu (Kobyłka) pisze:Czyszczenie zacisków i wymiana klocków z przodu - ori Suzi.
Jestem w kontakcie z kolegą @migcool , dzisiaj robię zdjęcia i wysyłam. Czekałem na centralkę bo spodziewałem się małego odstępu między stopką boczną a centralną ale tu ten problem chyba w ogóle nie występuje. W starym musiałem doszlifowywać bo mijały się o milimetry.crimson pisze:Staszek_S jeszcze poszerzenie stopki, by się przydało