Filtr do wymiany.
Gmole ściągnięte i ponownie złożone na niebieski locktile. Irytujący dźwięk zniknął.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ile sobie wołają za takie ofoliowanie i czy trzeba do tego zdejmować elementy do foliowania?Perejra pisze:A moja SuzyQ zmieniła wczoraj barwy. Teraz jest subtelna i miętowa, jak na maszyne dla dziewczynki przystało.
Co prawda łatwo nie było, po długich i bezowocnych poszukiwaniach koloru w jednym zakładzie gość poczuł wyzwanie i stworzył mi kilka kolorów do wyboru. No i jest. Ofoliowana.
Podłączam się do pytania... Sam niedawno pytałem w kilku warsztatach to twierdzili że motocykli nie oklejają tylko autaQuarius pisze:Perejra pisze:
Ile sobie wołają za takie ofoliowanie i czy trzeba do tego zdejmować elementy do foliowania?
Wytapane z mojego SM-G935F
A czy koleżanka nie jest oby z NL? Tam mogą mieć trochę inne cenyAntyks pisze:Podłączam się do pytania... Sam niedawno pytałem w kilku warsztatach to twierdzili że motocykli nie oklejają tylko autaQuarius pisze:Perejra pisze:
Ile sobie wołają za takie ofoliowanie i czy trzeba do tego zdejmować elementy do foliowania?
Wytapane z mojego SM-G935F
A co tu dawac znac? Lepszych gum na asfalt do tego moto nie zalozysz. Kropka.bzyku pisze:Grzechu daj znać po pierwszych 200km jak jazda na nich. Też planuję zmianę właśnie na ten model.
Nie. Mam na zbyciu takie z dobrym srodkiem i zajechanymi bokami. Na autostrade jak znalazlQraC pisze:@Pyxis mówiłeś że potrzebujesz Scorpiony z niezjeżdzonymi bokami ?? Mam takowe, głównie po przelotach autostradowych. Naleciane około 13kkm. Środek kwadratowy ale boki luzik