No bo literek daje więcej pozytywnych wrażeńSmerfciamajda pisze:
Nikt nie marudzi na litra...

No bo literek daje więcej pozytywnych wrażeńSmerfciamajda pisze:
Nikt nie marudzi na litra...
Cześć, możesz napisać czemu tak szybko chcesz zmienić moto ? VFR800X wydaje się bardzo fajnym motocyklem, napisz proszę w dziale "motocykle niesłuszne" swoją opinię o tym sprzęcie, będzie ona na pewno bardzo pomocna dla innych chętnych na zakup takiej Hondy. Pionamatt28 pisze:Sprzedałem mojego VStroma po niecałym roku.
Bardzo go lubiłem, jednakże brakowało mi mocy podczas dłuższych wypraw.
Kupiłem VFR800X który mam niespełna rok i znowu zacząłem rozglądać się za czymś większym.
Postaram się coś wrzucić jutro razem że zdjęciami, akurat planuję większe mycie i przygotwania wiosenne.Iżu pisze:Cześć, możesz napisać czemu tak szybko chcesz zmienić moto ? VFR800X wydaje się bardzo fajnym motocyklem, napisz proszę w dziale "motocykle niesłuszne" swoją opinię o tym sprzęcie, będzie ona na pewno bardzo pomocna dla innych chętnych na zakup takiej Hondy. Piona
to widzę, że nie jestem sammatt28 pisze:Sprzedałem mojego VStroma po niecałym roku.
Bardzo go lubiłem, jednakże brakowało mi mocy podczas dłuższych wypraw.
Kupiłem VFR800X który mam niespełna rok i znowu zacząłem rozglądać się za czymś większym.
Robię przymiarki na R1200GS lub Tigera 1200 XRX.
Zastanawiam się nawet na ponownym zakupem VStroma do jazdy wokół komina i czegoś większego na dłuższe wyprawy.
Próbowałem w ubiegłym miesiącu, siedzenie kompletnie mi nie leży.motif pisze:ja z kolei zastanawiam sie ponownie nad nowa Afryka Twin (dwa razy anulowałem zamówienie na poprzednie modele)
i nowy tiger 900 też nie wygląda źle...
R1200GS zawsze mi się podobał, jeździłem nim na dwóch testach i bardzo mi to moto pasowało, prowadzenie, moment super i extra wygodny.matt28 pisze:Próbowałem w ubiegłym miesiącu, siedzenie kompletnie mi nie leży.motif pisze:ja z kolei zastanawiam sie ponownie nad nowa Afryka Twin (dwa razy anulowałem zamówienie na poprzednie modele)
i nowy tiger 900 też nie wygląda źle...
W tym tygodniu umówiłem się na jazdę próbną na GS1200 z 2018 roku oraz 1250 z 2019 roku.
Super, chętnie poczytam i oglądnę fotymatt28 pisze:Postaram się coś wrzucić jutro razem że zdjęciami, akurat planuję większe mycie i przygotwania wiosenne
zgadza się, to na pewno nie jest forum KTMVoyager pisze: A tak już nieco bardziej poważnie, to pozwolę sobie zauważyć, że jak na forum użytkowników modeli tylko z jednej rodziny, to Szanowne Towarzystwo Niniejszych Forumowiczów wyjątkowo otwarte na głosy krytyczne wobec maszyn prawilnych i na inne opcje modelowe. To jedna z wielu zalet tego akurat forum.
Ja także czekam na relację z użytkowania jak i zdjęcia tego motocykla bo w salonach Hondy takiego nie uświadczysz żeby oblukać że o jeździe próbnej nie wspomnę.Iżu pisze:Super, chętnie poczytam i oglądnę fotymatt28 pisze:Postaram się coś wrzucić jutro razem że zdjęciami, akurat planuję większe mycie i przygotwania wiosenne