A czy możecie się pochwalić w kwestii kasków, kurtek?. Co to za modele i jak się sprawują?.Lord pisze:Chwila na Mazurach i piękne Podlasie z przewodnikiem godnym polecenia-@Oskar, już wiadomo że trzeba tam wrócić
Czy jeździcie teraz motocyklem?
Re: Czy jeździcie teraz motocyklem?
DL 650 xt 2016r.
To może ja spróbuję, Lord ciuchy Rebelhorn Patrol + kask Airoh Commander, Oskar ciuchy Modeka Ventura GT, kasku nie rozpoznaję a kwerendy forum nie chce mi się uskuteczniać ☺ To jak będzie, 8 na 10? 

DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 czyli Mniejszość Niemiecka 

Oskar kask Caberga ale model sobie zgadujcie co do ciuchów Patrola no forum osobne posty są jak i kasku Airoha - wyszukiwarka i go
DL650A L8
Potwierdzam @Oskar bardzo pozytywny ziom w kontakcie bezpośrednim zyskuje na wartości 100% no i jeszcze kabel pożyczył trzeba oddać więc wrócęGaspar75 pisze:@Lord kawał trasy przrjechaliście z @Oskar .
Bardzo pozytyna jednostka i pomocna.
Pozdrawiam.

DL650A L8
Modeka Ventura polecam 5 Sezon parę popraw ale ogulnie. .... zajebiste
@Lord. Szacun 5. Tysia km na dwa lata szapoba. Fajnie jak ktoś obok Ciebie jest na tym punkcie pojebany
@Lord podruzuj tą drogą będziesz w N iebie ale najpierw pomeczysz się ze mną. W Rosji
Szkoda @Lord że niebyło tych jagodzianek. Ale następnym razem będą ...
Plany są ... Na wschód. Bieber zamówiłem. @crimson. Może coś dla Siebie w rzyciu trzeba zrobić trzeba pomyśleć nad wyprawą. Rzycia ........
@Maarcel. ......?
Jeszcze z. @Voyager. poszedł bym na piwko. ..
@motif. Dawaj na wschód. Teraz. Tutaj się życie zaczyna .....
@Lord. Szacun 5. Tysia km na dwa lata szapoba. Fajnie jak ktoś obok Ciebie jest na tym punkcie pojebany
@Lord podruzuj tą drogą będziesz w N iebie ale najpierw pomeczysz się ze mną. W Rosji
Szkoda @Lord że niebyło tych jagodzianek. Ale następnym razem będą ...
Plany są ... Na wschód. Bieber zamówiłem. @crimson. Może coś dla Siebie w rzyciu trzeba zrobić trzeba pomyśleć nad wyprawą. Rzycia ........
@Maarcel. ......?
Jeszcze z. @Voyager. poszedł bym na piwko. ..
@motif. Dawaj na wschód. Teraz. Tutaj się życie zaczyna .....
- Ocena: 5.88235%
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
I tego nie zakumam nigdy, chłop normalnie rozmawia gada się jak ze swoim ale pisanie to trzeba kodować:)
Ale jest wtym jakiś czar

Ale jest wtym jakiś czar

- Ocena: 11.76471%
DL650A L8
spoko, możesz się mnie spodziewać wkrótceOskar pisze: @motif. Dawaj na wschód. Teraz. Tutaj się życie zaczyna .....

zrobimy wypad na Białorusinki, podobno pikne

Dzięki chłopaki. Kask Airoh Commander rozpoznałem i kurtkę patrol też, tylko drugi zestaw nie.
Ok przeskakuje do odpowiednich tematów.
Ok przeskakuje do odpowiednich tematów.
DL 650 xt 2016r.
Trzymam za słowo. To w to lato trzeba będzie na wschód, północny oskarowy wschód! Tylko, kurna, widzę poważne dylematy: pić z Oskarem czy z nim jeździć? To już w sumie nie wiem co ciekawsze! Jakoś trzeba będzie to pogodzić. Prawdziwa sztuka wyboru!
Romet Kadet -> Romet Ogar 200 -> Junak 901 -> Honda Varadero 125 -> Suzuki V-Strom DL650XT L8 -> Suzuki V-Strom DL650XT M0
@motif Miałem tak dziewczynę z Białorusi tak gdzieś 23 lata temu
Bardzo podobna do tej przy traktorze. Tylko jeszcze większy oddech.
Oj warto tam się przejechać... Ach.
Bardzo podobna do tej przy traktorze. Tylko jeszcze większy oddech.
Oj warto tam się przejechać... Ach.
@Voyager.
Jeździmy. Spoko mam.
Cicha na dzieje że otworzą granicę z Litwą.
15 mają otwieraj kraje bałtyckie Litwa. Łotwa Estonia między sobą dzwoniłem. Do konsula w Sejnach.Potwiedzil.
Moze do końca maja i nasi by poszli tą drogą to już byśmy. Bym miał fajnie pośmigać .
Do Jarosława ktoś ma tel żeby kazał otworzyć chociaż z Litwą granicę..
Jeździmy. Spoko mam.
Cicha na dzieje że otworzą granicę z Litwą.
15 mają otwieraj kraje bałtyckie Litwa. Łotwa Estonia między sobą dzwoniłem. Do konsula w Sejnach.Potwiedzil.
Moze do końca maja i nasi by poszli tą drogą to już byśmy. Bym miał fajnie pośmigać .
Do Jarosława ktoś ma tel żeby kazał otworzyć chociaż z Litwą granicę..