DL 1000 2016 rok hałas sprzęgła filtr powietrza
DL 1000 2016 rok hałas sprzęgła filtr powietrza
Witam na stare lata kupiłem sobie DL 1000 z 2016 roku uczciwie nigdy nie miałem Suzuki jest to mój pierwszy chociaż jeździłem uważam chyba na wszystkim A wiec kupiłem tego grzmota używkę sprowadzona z Anglii i denerwuje mnie hałas ( grzechot dzwonienie ) sprzęgła które znika po wciśnięciu klamki czy ktoś coś mądrego może zasugerować ? jeździ OK zadowolony jestem mega ( tak z 30 KM za mało ) ma ABS i kontrole trakcji w porównaniu z GS em 2017 którego miałem szybciej to dzień i noc GS to była moja największa porażka życiowa sprzedałem po 6 mc . Ale wracając do tematu denerwuje mnie ten dźwięk i zastanawiam się czy to jakiś tam standard ? czy rozkręcać silnik ? oczywiście po kupnie olej i filtr zmieniałem na dedykowanego motula , dolałem jakiegoś preparaty do benzyny czyszczącego wtrysk i faktycznie lepiej pracuje , nasmarowałem łańcuch bo był suchy jak pieprz przebieg coś około 21 tyś ale ............. czy prawdziwy ? i przy okazji co trzeba porozkręcać by znaleźć filtr powietrza ??? ( nie należę do ludzi co lubią coś rozkręcać bo lubią ) Byłbym wdzięczny za jakieś sprawdzone porady
Re: DL 1000 2016 rok hałas sprzęgła filtr powietrza
TTTM hehe
ale i tak o niebo lepiej jak starszy model. Olać, jeździć 
Filtr powietrza jest pod bakiem, wiec troche rozkrecania jest.
Filtr powietrza jest pod bakiem, wiec troche rozkrecania jest.
Jak człowiek ma być spokojny, jeżeli mózg składa się z samych komórek nerwowych