Ale zlokalizowane?kaloryferarz pisze:Ja ani dziś, ani jutro nie jeżdżę. Nie wiem jak z sobotą. Zobaczę.
Foto-Tag - rozdanie drugie
- czarny_gawron
- A
Re: Foto-Tag - rozdanie drugie
"To był koń na białym rycerzu, na białym rycerzu był koń... "
DL 650 '12
DL 650 '12
-
kaloryferarz
- A+B+C
Nie zlokalizowałem jeszcze, ale mało czasu poświęciłem.
Komar 2350 -> Shadow 500 -> Yamaha XJ6 Diversion -> DL 650 AL9 -> Burgman 400 -> Kymco AK550 Premium
Jak będę miał odnalezione podkarpackie (mam typy, ale nie wiem jak z czasem), to może tam jeszcze skoczę po drodze, "od góry" 
- Ocena: 5.88235%
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
@crimson to daj znaka jakbyś był w okolicy
a co do samego fototaga mam pomysł z dwoma miejscami gdzie to może być. Trzeba mi tylko tam podjechać. Tylko nie wiem kiedy tam będę.
a co do samego fototaga mam pomysł z dwoma miejscami gdzie to może być. Trzeba mi tylko tam podjechać. Tylko nie wiem kiedy tam będę.
@Maarcel, w poniedziałek śmigam na urlop, więc jeśli do tego czasu nic nie wrzucę, to śmiało wrzucaj zagadkę za mnie, bo moto odbieram z Moto Moto w sobotę, o nieznanej godzinie 
@Lord może jakoś uda mi się skasować upomnienie jakimś zacnym trunkiem na zlocie
@Lord może jakoś uda mi się skasować upomnienie jakimś zacnym trunkiem na zlocie
- Dziadek3H3M
- A+B+C
Niestety odpadliśmy, z rozsądku. Kilkadziesiąt metrów śliskiej po dreszczu glinianej drogi, podchodząc ślizgałem się nawet na butach. Crimson na Skorpionach mógłby zrobić balecik, więc mu odradzałem ten podjazd. Trzeba się wybrać na Biwak Off potrenować. 
LWG
DL 650 XT AL5, CRF 1100 ATAS
Nie wiem co na to @Luchow i regulamin, ale jakiś pomysł mam.behemoth pisze:@Maarcel, w poniedziałek śmigam na urlop, więc jeśli do tego czasu nic nie wrzucę, to śmiało wrzucaj zagadkę za mnie, bo moto odbieram z Moto Moto w sobotę, o nieznanej godzinie
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
@Maarcel - "regulamin" jest taki, że jak behemoth nie wrzuci nowej zagadki możesz wrzucić nową za niego ale pod warunkiem że najpierw odwiedzisz wcześniejszą zagadkę (w tym przypadku zadaną przez Lorda).
- czarny_gawron
- A
Słuszna decyzja, jak mokro to tam niezłe lodowisko, a że w lesie to chyba zawsze jest wilgotno sądząc po stanie drogiDziadekH pisze:Niestety odpadliśmy, z rozsądku. Kilkadziesiąt metrów śliskiej po dreszczu glinianej drogi, podchodząc ślizgałem się nawet na butach. Crimson na Skorpionach mógłby zrobić balecik, więc mu odradzałem ten podjazd. Trzeba się wybrać na Biwak Off potrenować.
DL 650 '12
DL 650 '12
Suszny usilnie powtarza ( i ma rację ) ograniczenia są w głowie, opony to dodatek.
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- czarny_gawron
- A
Taaa... Tylko głową też czasem wysyła sygnał do dupy... I gacie do praniaStruna pisze:Suszny usilnie powtarza ( i ma rację ) ograniczenia są w głowie, opony to dodatek.
- Ocena: 11.76471%
DL 650 '12
DL 650 '12
- Dziadek3H3M
- A+B+C
Macie rację że ograniczenia są w głowie, ale dzięki nim żyjemy dłużej, tylko czy lepiej?
LWG
Wyrzucam z telefonu więc sorki za jakość .
Dolnośląskie czeka na nową zagadkę . Jeszcze dzisiaj będzie. Lokalizacja
Dl 1000 xt 2018
Dolnośląskie czeka na nową zagadkę . Jeszcze dzisiaj będzie. Lokalizacja
Dl 1000 xt 2018
Yamaha Diversion 600--> Yamaha FZS600 --> V-Strom 1000XT AL8
-
kaloryferarz
- A+B+C
Kurde, ja nie wiem gdzie jest to w małopolsce. Nawet nie wiem od czego zacząć szukać :/
Komar 2350 -> Shadow 500 -> Yamaha XJ6 Diversion -> DL 650 AL9 -> Burgman 400 -> Kymco AK550 Premium
- czarny_gawron
- A
OK skoro a) minął tydzień, b) teoretycznie został rozwiązany, c) dojazd też stanowi wyzwanie..kaloryferarz pisze:Kurde, ja nie wiem gdzie jest to w małopolsce. Nawet nie wiem od czego zacząć szukać :/
Wrzucę foto z innej perspektywy
DL 650 '12
DL 650 '12
Miło było gościć na kawce @raduch85 i fajnie, że zagadka rozwiązana. Teraz czekam na motocykl aż wróci z serwisu i na nową zagadkęraduch85 pisze:Wyrzucam z telefonu więc sorki za jakość .
Dolnośląskie czeka na nową zagadkę . Jeszcze dzisiaj będzie.
Dl 1000 xt 2018
@behemoth. Przejmuje zatem zagadkę z łódzkiego.
Suzuki DL 650 V-Strom 2012
-
kaloryferarz
- A+B+C
Dobra, powiedzmy, że tym razem niech się ktoś inny wykaże dla małopolskiego
Zresztą, zagadka chyba rozwiązana, skoro chłopaki już tam byli?
Podziękowania również dla was za ciepłe przyjęcie i smaczna kawę. Mam nadzieję, że będę mógł się odwdzięczyć tym samy jak będziecie w okolicy.
A teraz leci zagadka.
A teraz leci zagadka.
Yamaha Diversion 600--> Yamaha FZS600 --> V-Strom 1000XT AL8