o gmolach trochę było, ale nie aż tyle, żebym mógł powiedzieć dealerowi, co ma mi kupić (moto i akcesoria muszą być na jednej fakturze).
Szukam zdjęć gmoli różnych firm, ale żadne nie przedstawiają dokładnie, jak leżą, bo zdjęcie jest profilowe, w dodatku czasem opis głosi, że pasują do modelu 2017-, a na zdjęciu jest 2016.
Ponadto krążą opinie, że OEM-owe tylko są, ale nie robią (dealer poleca), GIVI wytrzymują rok i samo się rozpada (dealer odradza), inne nie chronią kierunkowskazów (jak tylko to, to przeboleję), ktoś pisał, że nigdy by nie kupił gmoli skręcanych śrubami z dwóch kawałków (a większość, jeśli nie wszystkie, takie właśnie są) - słowo daję, że nie wiem, co wybrać, a chcę zostać nie tylko mistrzem prostej ( @Pyxis , wlazłeś mi na ambicję

Czy bylibyście uprzejmi wrzucić zdjęcia en face Waszych orurowanych maszyn i krótkim komentarzem - model i czy daje radę?
Chodzi o gmole do DL650 modelu 2017- (konkretnie 2020).
Dzięki z góry i może wrzucę pierwsze zdjęcie
HEEDy (podobno są wysokie i niskie): obie strony są łączone w dwóch miejscach, co na pewno poprawia sztywność całej klatki. Tylko dlaczego u góry nie są skręcone tak samo jak u dołu, byłoby bardziej estetycznie, a może to jest miejsce na przykręcenie halogenów? A w ogóle muszą być tak wysokie, czy niższe też są OK?
Nie reklama, tylko źródło zdjęć: https://crashbars.eu/pl/p/Gmole-do-Suzu ... 7-...-/692