I Zlot forumowy 23-25 czerwiec 2017 - ring
Re: I Zlot forumowy 23-25 czerwiec 2017 - ring
Naczynia chyba ma zapewnić agroturystyka, ale jak coś to będę miał na uwadze
A ja dylemata w sumie to bym miał. Z jednej strony zacna odległość do pokonania bo ok. 500 km no i Srom by się ucieszył, a z drugiej strony DRZte bym przytargał skoro tor zaraz obok domu. Ehhh... jak zawsze - pod górke.
- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
No to małego na przyczepkę; przyczepkę do Suzi i będziesz miał oba pod ręką 
Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE
Tak, jest to jakieś rozwiązanie 
Niestety właściciel motocykli nie wypożycza, więc ujeżdżać trzeba swoje
Niestety właściciel motocykli nie wypożycza, więc ujeżdżać trzeba swoje
A to i ja się wstępnie dopiszę. Choć czerwiec mam w pracy wypełniony po brzegi, a zloty są praktycznie w każdy weekend i bardzo ciężko będzie mi wyegzekwować 3 dni wolnego na koniec miesiąca. Ale się postaram. Jak wszystko by dobrze poszło i miejsca by jednak jakieś wolne zostały, do noclegu pod dachem, to i może żonkę bym zabrał. Ale to pieśń przyszłości.
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Ja się niestety solidaryzuję ze Stasiekiem. W tym roku jakaś straszna posucha. Może do kwietnia się coś odmieni (oby oby)bo chęci są, ale możliwości nie te co zwykle. Zawsze mnie ciągnie w tamte okolice...
23 wolne
24 i 25 druga zmiana
daleko nie ma więc wpiszę się listę, grafik zmienny jest może się coś jeszcze zmieni
Seba pisze:23 wolne24 i 25 druga zmiana
daleko nie ma więc wpiszę się listę, grafik zmienny jest może się coś jeszcze zmieni
Wiesz @Seba, ja czytałem tego posta wczoraj po kilku głębszych i wydawał mi się całkiem OK 
Kara zostanie wymierzona na zlocie
Kara zostanie wymierzona na zlocie
-
scyzor_2007
- A+B
Fajnie było by się spotkać i poznać . 530 km. 5 g 35mi -teoretycznie i jestem
E @scyzor_2007 ty tam ze swoich okolic to masz prostą jak struna trasę S8, później A4, wyrobisz się na spokojnie w 4h 
- FallAngelpl
- A1
Ok notka na tapecie naklejona przy czym raczej dopiero w sobote podjade (piatek roboczy
)
Milo bedzie was poznac osobiscie
Milo bedzie was poznac osobiscie
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Jeżeli są tylko 22 miejsca , to jeżeli mogę coś doradzić, po zebraniu pełnej liczny chętnych, poproś o zapłatę.
Jak doświadczenie uczy - część osób zapisuje się zawsze a potem.... dupa.
Ja najpierw zamykałem listę podstawową i tworzyłem rezerwową, prosiłem o wpłaty. I z listy rezerwowej doskakiwało tyle osób ile było miejsc
Półtorej km. dalej masz kolejny ośrodek "U Marysi" - tam jest 5 pokoi - i pewnie 10- 15 osób wejdzie.
Trzeba było by tylko zadzwonić i się dogadać. A półtorej kilometra to nie odległość, zawsze można się z którymś gospodarzem dogadać by za kierowcę robił
Jak doświadczenie uczy - część osób zapisuje się zawsze a potem.... dupa.
Ja najpierw zamykałem listę podstawową i tworzyłem rezerwową, prosiłem o wpłaty. I z listy rezerwowej doskakiwało tyle osób ile było miejsc
Półtorej km. dalej masz kolejny ośrodek "U Marysi" - tam jest 5 pokoi - i pewnie 10- 15 osób wejdzie.
Trzeba było by tylko zadzwonić i się dogadać. A półtorej kilometra to nie odległość, zawsze można się z którymś gospodarzem dogadać by za kierowcę robił
Tak pewnie się zrobi ale będę to ogarniał jutro może.Antyks pisze:Jeżeli są tylko 22 miejsca , to jeżeli mogę coś doradzić, po zebraniu pełnej liczny chętnych, poproś o zapłatę.
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Ośrodków masz dookoła pierdylion. Po drugiej stronie drogi masz Agroturystykę Regina,itd...
Fajnie, że jest zlot ale bardzo mnie zdziwiło, że nie jest to wspólny zlot ze starym forum. To są już dwa vstromcluby?
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Nie. Jeden zlot jest pod koniec maja - organizacja jest na starym forum. Padła propozycja by zrobić też drugie spotkanie - są chętni i mają na to ochotę. Czy jak jest jeden zlot to nie wolno się gdzieś spotkać jeszcze raz? Jak będa chętni można się spotykać 2 x w miesiącu.
Pewnie organizator dałby znać na drugim forum tez i o tym spotkaniu - ale każda wzmianka o tym co robimy jest krytykowana, atakowana i oceniana jako kryptoreklama itp. Administratorzy tego sobie nie życzą.
Jak ma ktoś wątpliwości niech poczyta wątki..
Pewnie organizator dałby znać na drugim forum tez i o tym spotkaniu - ale każda wzmianka o tym co robimy jest krytykowana, atakowana i oceniana jako kryptoreklama itp. Administratorzy tego sobie nie życzą.
Jak ma ktoś wątpliwości niech poczyta wątki..