UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
I Zlot forumowy 23-25 czerwiec 2017 - ring
Re: I Zlot forumowy 23-25 czerwiec 2017 - ring
To nie podział, to pączkowanie 

Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Ja takie pytanie w kwestii formalnej,jakiś browarek to można tam będzie zakupić w ilościach "odpowiednich",czy mam targać w kufrach? Bo ja osobiście przy ognisku to tylko niskoprocentowce spożywam
Lepiej się można kontrolować 

Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Jakieś 500m jest sklep, dość dobrze w browarki wyposażony - jak to wiejskie sklepy 

Jako ,że to I zlot może jakieś pamiątkowe koszulki, naklejki warto by zrobić.
Naklejki jak najbardziej w planach są z koszulkami to gorzej bo w tej kwocie bym się już nie wyrobił.
Jeżeli ktoś ma możliwość załatwienia w dobrej cenie koszulki to ja bym się na taką pisał.
Jeżeli ktoś ma możliwość załatwienia w dobrej cenie koszulki to ja bym się na taką pisał.
-
- A1
tylko warto wcześniej uprzedzić właściciela żeby nie musiał wywieszać kartki " zamknięte z powodu oczekiwania na dostawę towaru "Centrino pisze:Jakieś 500m jest sklep, dość dobrze w browarki wyposażony - jak to wiejskie sklepy
Dzieci wierzą w mikołaja a dorośli w okazje i to się nigdy nie zmieni ...
Może układ ,że będzie głównym dostawcą jak nam zrobi cenowa promocję 

DL650 AK8
Też postaram się przyjechać
ale umawiać się konkretnie mogę dopiero pod koniec kwietnia 

Re: I Zlot forumowy 23-25 czerwiec 2017 - zapisy
Ja wpadłbym na sobotę, od rana do wieczora, bez spania. Można ?
DL650 AL2 biały -> Triumph Explorer 1200 -> KTM Super Adventure R
@jarek1970 - można, tylko napisz na co się piszesz, bo jest w planie wycieczka, później obiad już w ośrodku i później ognisko.
Wszystko co jest w sobotę, poza śniadaniem (jeśli jest w planie). Przy ognisku bezalkoholowo, żebym mógł wsiąść na motunga i wrócićCentrino pisze:@jarek1970 - można, tylko napisz na co się piszesz, bo jest w planie wycieczka, później obiad już w ośrodku i później ognisko.

DL650 AL2 biały -> Triumph Explorer 1200 -> KTM Super Adventure R
Witam @Centrino
Czy są jeszcze jakieś wolne miejsca na zlot może tak jak Antyks pisał u Marysi czy Reginy i ile by to mogło kosztować dla 3 osób ja, żona i córka .Jakby się coś znalazło to proszę dać cynk.
Czy są jeszcze jakieś wolne miejsca na zlot może tak jak Antyks pisał u Marysi czy Reginy i ile by to mogło kosztować dla 3 osób ja, żona i córka .Jakby się coś znalazło to proszę dać cynk.
@Tofi79 zaraz popatrzę i dam znać, natomiast będzie problem aby ulokować Was w jednym pomieszczeniu.
Coś pomyślimy
Coś pomyślimy
Panowie rzucam taką propozycję.. wiadomym jest że na zlotach pije się nie tylko wodę mineralną i soki, więc można by zrobić ściepkę i kupić klubowy miernik zawartości alkoholu we krwi, wtedy będziemy pewni że nie wracamy do domów pod wpływem, co jak wiadomo pociąga za sobą zbyt poważne konsekwencje.Centrino pisze: Oczywiście nagroda zostanie wspólnie skonsumowana na zlocie
Pozdrawiam serdecznie
Iżu
Ja mam taki mierniczek, fajny jest, zawsze rano pokazuje mi 0.0.
I nie wiem czy mam dobrą przemianę alkoholową (w co wątpię) czy mierniczek jest po prostu optymistyczny
I nie wiem czy mam dobrą przemianę alkoholową (w co wątpię) czy mierniczek jest po prostu optymistyczny

- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Alkomat byłby przydatny ale na imprezy najlepiej było by zakupić alkomat przesiewowy bezustnikowy. Niestety kosztuje ok. 1000 zł najtańsze.
Takie za 200 zł to .. sorki , to zabawki które czasami działają ale nie dają żadnej pewności.
Takie za 200 zł to .. sorki , to zabawki które czasami działają ale nie dają żadnej pewności.
względnie zaprosimy w niedzielę panów patrolowców z alkomatem
będzie taniej 

Właśnie to samo miałem zaproponowaćJARON pisze:względnie zaprosimy w niedzielę panów patrolowców z alkomatembędzie taniej

Może właściciel ośrodka ma jakiegoś zaprzyjaźnionego sierżanta

W życiu musi być i dobrze i źle, bo kiedy jest tylko dobrze to niedobrze.
DL 650 2006 oraz DL 650 2011
DL 650 2006 oraz DL 650 2011
Nie lubię tych alkomatów... zawsze za dużo pokazują...
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life