Kurde ale to nie o to chodzi... Ma działać!Struna pisze:Yanosik też umie nawigować, więc.

Na słuchawkach BT wszystko cacy, działało. W tym interkomie problem robi się na opcji 'konferencji'. Może znajdę rozwiązanie... Może.
Kurde ale to nie o to chodzi... Ma działać!Struna pisze:Yanosik też umie nawigować, więc.
No tak, ale to inny budżetslash pisze:@czarny_gawron dokładnie takie issues to ja miałem, jak sparowałem swojego midlanda po A2DP (u mnie jest możliwość sparowania dwóch urządzeń bluetooth) i właśnie jak miałem na tym jakby głównym (A2DP), to przy rozmowie miałem wyłączaną muzykę, co mnie kompletnie nie urządzało, bo z Żoną sobie często gadamy i muzykę w tle lubimy mieć.
Dopiero jak sparowałem w alternatywnym trybie (u mnie to po prostu sparowanie nie na przycisk + tylko na -) to miałem muzykę, nawigacje itp z telefonu w tle i rozmowę przez interkom.
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Jeszcze jak masz telefon z androidem, to odpal sobie opcje programisty. Tam w ustawieniach BT masz trochę ciekawych opcji (kodeki, próbkowanie itp). Może tam uda Ci się coś ogarnąć.czarny_gawron pisze:Kurde ale to nie o to chodzi... Ma działać!Struna pisze:Yanosik też umie nawigować, więc.Ogólnie, rzadko śmigam na nawigacji, yanosik tylko dla spokoju psychicznego
zastanawia mnie jedno, dlaczego yanosik potrafi a Google się poddaje. Jednak co polskie to polskie
Ba! Nawet w yanosiku można zwłokę ustawić, aby intercom zdążył podać komunikat o rozłączeniu i dopiero info o suszarce.
Na słuchawkach BT wszystko cacy, działało. W tym interkomie problem robi się na opcji 'konferencji'. Może znajdę rozwiązanie... Może.
Poszukaj moze taśm 3m do mocowania navi może np. takie da radę https://allegro.pl/oferta/2x-baza-mocow ... 9085744672haqqax pisze:Dzis zamontowalem intercomy. Troche sie wahalem czy nie poczekac na zakup docelowego kasku, bo mam na razie tanie kaski kupione na piewszy sezon. W LS2 musialem klips wcisnac pod taki kolnierz z drutu, troche sie wygial ten drut ale ogolnie jest OK, wszystko sie trzyma, jest wygodnie, sluchawek nie czuc. Zamontowalem po przeciwnej stronie, zeby zona mogla go prawa reka obslugiwac, co bylo chyba slabym pomyslem, bo mnie teraz ten widok meczy.
Ale w moim kasku nie bylo wglebien na sluchawki i uciskajs mnie te sluchawki nie do wytrzymania. Masakra - po paru minutach mnie ten ucisk dobija. Musze wyciac wglebienia w styropianie, ale juz przykleilem tam te velcro i wiecej ich nie mam. Gdzie najlatwiej takie velcro dokupic?
Dedykowany pod kilka modeli Nolan.QraC pisze:To jest model dedykowany pod ten konkretny kask czy do każdego działa ?
Podkładki są do modeli w których należy je zastosować ze względu na konstrukcję kasku i sposób mocowania sterownika wtedy sterownik idzie najpierw w podkładkę a potem ona jest zakładana z nim do kasku.Smerfciamajda pisze:To jest model pod kaski Nolana dostosowane do montażu.
Jest tam w zestawie jakaś podkładka pod sterownik ale nie wiem do czego. Czarno widze montowanie tego w kasku bez miejsca na centralkę z tylu pod skorupą a wyżynanie wkladki kasku jeszcze czarniej.
Na filmikach YT dobrze widać jak to sie integruje.
Ale...
Nowe N-comy to technologia Sena, nawet software do telefonu jest firmowany Sena i piloty z Seny działają.
Przypuszczam więc że bebechy wiele się nie różnią wiec gdzie n-com nie wejdzie tam uniwersalna Sena.