Jasne ale przy 15 motocyklach można zapomnieć np. o wyprzedzaniu i 150km to minimum 3 h samej jazdy. Do tego jakieś łażenie, bez spiny. Jestem podobnego zdania co @Centrino, że 200km to już absolutny max.staszek_s pisze:Dobra, tak tylko napisałem, jak dobra grupa to się lepiej jedzie niż w pojedynke
Nie kracz, nie kracz, Ty koguta u teścia lepiej załatwiaj!!!Iżu pisze:Jak będzie padać w sobotę , to problem z trasą zniknie bo będziemy siedzieć i pić..
Już zamówiłem rytualny mordCentrino pisze:Nie kracz, nie kracz, Ty koguta u teścia lepiej załatwiaj!!!
Można... wpaść najpierw do Przywitalnidari pisze:Witam serdecznie mam pytanie czy można przyjechać z namiotem i się do was dołączyć ? Pozdrawiam
Namiot raczej nie wchodzi w grędari pisze:Witam serdecznie mam pytanie czy można przyjechać z namiotem i się do was dołączyć ? Pozdrawiam
a szkolenie z ekg też będzie i jakieś modelki do demonstracji poprawnego mocowania elektrod?Centrino pisze:@staszek_s 215km jazdy grupą to dużo za dużo - tak mi się wydaje.
Konkursy będą natomiast o szkoleniu z pierwszej pomocy jeszcze z @Antyks nie rozmawiałem.
O ile nie wiesz jak ocenić załamek T, odcinek QRS itd to odradzam.rasik pisze:a szkolenie z ekg też będzie i jakieś modelki do demonstracji poprawnego mocowania elektrod?![]()