IV Zlot forumowy wiosna 2019 - zapisy na organizację :)
Re: IV Zlot forumowy wiosna 2019 - zapisy na organizację :)
Jest niedaleko jezioro z plażą/łąką i pomostem/kąpieliskiem - no ale to chyba na wiosnę nie ma większego znaczenia 

DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
Grunt, żeby był zjazd do wody, żeby moto umyć

Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE
jest 

DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Jurand na szybko podpowiedział miejscówkę gdzie w 2013 był zlot TransalpClub. Jest to Zatoka Kal. jest to troche głębiej w Mazury
- mapa
Spróbuje się coś jeszcze zorientować w innych ofertach i da znać

Spróbuje się coś jeszcze zorientować w innych ofertach i da znać

ode mnie 575 km, petarda 

Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Ma znaczenie, na łonie natury przyjemniej się pije..Struna pisze:Jest niedaleko jezioro z plażą/łąką i pomostem/kąpieliskiem - no ale to chyba na wiosnę nie ma większego znaczenia

Iżu
Im dalej tym fajniej, my się pewnie zorganizujemy i pojedziemy z Krakowa kupą, czyli ja crimson111, DziadekH i może ktoś jeszczestaszek_s pisze:ode mnie 575 km, petarda

Iżu
Ja do was wcześniej dołączę z D.G.
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Waszeta ma atrakcyjny cennik dla grup zorganizowanych
GRUPY ZORGANIZOWANE 2019
Maj , Czerwiec , Wrzesień
Grupy zorganizowane
1 dzień (nocleg z wyżywieniem)
89 zł
2 dni (nocleg z wyżywieniem)
75 zł
3 dni i dłużej (nocleg z wyżywieniem)
75 zł
http://www.waszeta.pl/oferta.php

Maj , Czerwiec , Wrzesień
Grupy zorganizowane
1 dzień (nocleg z wyżywieniem)
89 zł
2 dni (nocleg z wyżywieniem)
75 zł
3 dni i dłużej (nocleg z wyżywieniem)
75 zł
http://www.waszeta.pl/oferta.php
DL650A L8
Ja tylko proszę Potencjalnego Organizatora, by nie był to weekend 24-26 maja - bo wówczas nie będę się mógł z Wami spotkać, co może się źle odbić na moim zdrowiu 

DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Może mi ktoś z większym doświadczeniem forumowym wytłumaczyć, jak to jest(historie), że jest stare i nowe forum mają te same logo, a jednak w pewnej części podzieliło to ludzi?
DL 650 (2018) / DL 1050XT (2021)
@prz3kus - ciężki temat i w zasadzie nie ten temat. Natomiast fora nie podzieliły ludzi
Po części ten temat ponieważ chcecie robić oddzielny zlot forum więc chciałem poznać przyczynęCentrino pisze:@prz3kus - ciężki temat i w zasadzie nie ten temat. Natomiast fora nie podzieliły ludzi

Jeżeli się nie podzieliły to czemu to forum nazywa się nowym, a stare ciągle żyje?
a już myślałem, że @prz3kus zgłosił się na organizatora....
przy okazji apel do Niego - potencjalny Organizatorze ujawnij się w końcu - byłby to fajny prezent na Święta, a i pozwoliłby planować inne rzeczy
przy okazji apel do Niego - potencjalny Organizatorze ujawnij się w końcu - byłby to fajny prezent na Święta, a i pozwoliłby planować inne rzeczy

@crimson111 ja nie mogę nie spełniam wymogów
No ale mam kawałek polany nad pilica na ognisko mogę was zaprosić (niedaleko zalewu sulejowskiego), no chyba że zlot pod namiotami

No ale mam kawałek polany nad pilica na ognisko mogę was zaprosić (niedaleko zalewu sulejowskiego), no chyba że zlot pod namiotami

no ładne miejsce
przypomnimy się w odpowiednim czasie 

Jak się nie znajdzie to proponuję zrobić zlot bez organizatora, jakieś propozycje ośrodków padły, trzeba by po męsku ustalić termin (to może np @Antyks zrobić) tak, żeby tam mieli wolne, każdy sobie zadzwoni i zarezerwuje pobyt z jedzonkiem i tyle. Ognisko we własnym zakresie i będzie fajnie. Na razie jest czas ale zacznie się robić ciasno z terminami za chwilę bo fajne ośrodki będą miały rezerwacje porobione, wg mnie tak do końca stycznia wypadałoby coś zdecydować. Co myślicie?
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Popieram pomysł. Zróbmy zlot bez organizatora, Antyks wszystko ogarnie 

- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Fora nie podzieliły ludzi. Owszem jest kilka osób które są obrażone na jedno czy drugie forum, lub na ludzi na nim.prz3kus pisze:Może mi ktoś z większym doświadczeniem forumowym wytłumaczyć, jak to jest(historie), że jest stare i nowe forum mają te same logo, a jednak w pewnej części podzieliło to ludzi?
Nowe forum powstało by przede wszystkim unowocześnić forum i dać więcej możliwości.
W założeniu stare miało być przeniesione na nową platformę.
Jednak niektórym się to nie spodobało. I są dwa. Ot i cała historia.
I na jednym i na drugim znajdzie się miejsce dla każdego kto chce w nich być.
A swoje zloty robimy od powstania forum - co tez w niczym nie przeszkadza - więcej zlotów, więcej możliwości. Zawsze jest tak że jeden termin części nie odpowiada, zawsze jest tak że komuś miejsce nie odpowiada, zdarza się tak że na zlocie jest za mało miejsc na wszystkich. I do tego czasami jest tak że jedni się lubią inni nie

Więc naszym zdaniem - im więcej zlotów tym lepiej. Przecież kolejny zlot organizuje czasami też jakaś społeczność z twarzoksiążki

A na koniec: my lubimy nasze zloty z niepowtarzalną atmosferą

A wracając do właściwego tematu : mam nadal nadzieję że znajdzie się organizator zlotu - jeszcze jest czas. A jak nie - może zrobimy spontan, lub zrobimy zlocik w moich stronach. Wiece że nie trzeba mi 3 razy powtarzać. Jeżeli mogę w czymś pomóc to pomagam. A jeżeli jeszcze tym kimś jesteście wy

Pamiętam jak kilka lat temu jeszcze na starym forum we dwójkę w sierpniu podjęliśmy się organizacji zlotu wrześniowego na prawie 150 osób

I udało się, i było zajebiście

No właśnie.. chętnie wrócił bym na Jurę Krakowsko - Częstochowską.. Więc jak coś...

Dziękuje za odpowiedź i zaspokojenie ciekawości
No to ja też wracając do tematu mam pytanie, czy ten zlot nie może być na początku czerwca, w maju są komunie i pewnie wiele osób ma imprezy (komunijne) które mogą się niefortunnie pokryć z terminem
No to ja też wracając do tematu mam pytanie, czy ten zlot nie może być na początku czerwca, w maju są komunie i pewnie wiele osób ma imprezy (komunijne) które mogą się niefortunnie pokryć z terminem