UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
jak odpiąć przewód paliwowy
jak odpiąć przewód paliwowy
hej,
jak ściąga się przewód zasilający paliwowy ( ten z dołu baku)? naciskam niebieski klips i próbuję ciągnąć ale nie idzie.
Jest tu jakiś myk? coś trzeba przekręcić itp ?
Suzi 2014.
dzięki
jak ściąga się przewód zasilający paliwowy ( ten z dołu baku)? naciskam niebieski klips i próbuję ciągnąć ale nie idzie.
Jest tu jakiś myk? coś trzeba przekręcić itp ?
Suzi 2014.
dzięki
Re: jak odpiąć przewód paliwowy
Nacisnąć klipsik i pociągnąć. Jest tam oring, który mógł się zassać i może być niekiedy ciężko go odkleić ale prędzej czy później pójdzie. Możesz lekko nim poruszać w lewo w prawo aby go odkleić.
Hej.
Nie będę zakładał nowego tematu więc się tu podepnę.
Podczas przeglądu mojego motocykla okazało się że mam uszkodzony ten niebieski klips. Czy wiecie może gdzie można dokupić sam ten klips?
W ASO jest możliwość kupna ale z całą pompą
Nie będę zakładał nowego tematu więc się tu podepnę.
Podczas przeglądu mojego motocykla okazało się że mam uszkodzony ten niebieski klips. Czy wiecie może gdzie można dokupić sam ten klips?
W ASO jest możliwość kupna ale z całą pompą

Na szybko znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/zacisk-szybko ... 9550799418
ale to opel a ja nie pamiętam jak dokładnie wygląda to u nas.
W razie czego to można w sumie odciąć ten element i zamontować przewód paliwowy na opaskę zaciskową (oczywiście jeśli jest gumowy a nie plastikowy)
ale to opel a ja nie pamiętam jak dokładnie wygląda to u nas.
W razie czego to można w sumie odciąć ten element i zamontować przewód paliwowy na opaskę zaciskową (oczywiście jeśli jest gumowy a nie plastikowy)
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
podobne
- Załączniki
-
- Screenshot_2021-05-17 POMPA PALIWA SUZUKI DL 650 DL650 12-16.png (1.08 MiB) Przejrzano 132 razy
Pytam sprzedających używane pompy na portalach aukcyjnych czy sprzedadzą sam klips i jak na razie nic. Wole mieć to w oryginale. Mam nadzieje ze trafi się ktoś kto ma taki klips. Mój jest pęknięty ale na razie trzyma, przy następnym ściągnięciu zbiornika może już się nie udać go założyć. Dziekuje za rady, będę musiał skorzystać w przypadku kiedy mój się rozsypie
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
To ma działać a nie być oryginalne, to nie lakier czy jakiś ważny element. szczerze wątpie żebyś kupił sam klips skoro go nie ma w aso. Trzeba kombinować@drian76 pisze: ↑17 maja 2021, 17:38Pytam sprzedających używane pompy na portalach aukcyjnych czy sprzedadzą sam klips i jak na razie nic. Wole mieć to w oryginale. Mam nadzieje ze trafi się ktoś kto ma taki klips. Mój jest pęknięty ale na razie trzyma, przy następnym ściągnięciu zbiornika może już się nie udać go założyć. Dziekuje za rady, będę musiał skorzystać w przypadku kiedy mój się rozsypie
Właśnie znalazłem sprzedawcę z Allegro który mi sprzeda same spinki, i to 2 szt
Teraz tylko czekać czy dojdą 

Spinki dotarły. Tak dla informacji gdyby ktoś szukał takich spinek/klipsów to te same są od strony wtryskiwaczy.