UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Kierunkowskazy DL1000
Kierunkowskazy DL1000
Witam.Jestem nowy na forum więc przepraszam jeżeli moje pytanie wyda się banalne. Miałem już kiedyś DL1000 z 2007 roku i znowu zamierzam sie przesiąść z VFR. Planuje zakup rocznika 2007,2008 i tak oglądam ogłoszenia i widze roczniki 2007 z żółtymi kierunkami a z tego co wiem od 2007 powinny być białe. Czy to normalne,czy to może jakiś przejsciowy model a może ktoś wymienił na żółte. Za odpowiedź z góry dziekuje.
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Re: Kierunkowskazy DL1000
Rocznik 2007 dl 1000 wychodził z kloszami białymi.
Więc :
- w obserwowanym moto 2007 to rok produkcji czy 1 rejestracja? Zbyt często jest to mylone...
- w moto przywiezionym z zagranicy powyższa uwaga jest standardem.. Stanowczo ładniej brzmi
Więc :
- w obserwowanym moto 2007 to rok produkcji czy 1 rejestracja? Zbyt często jest to mylone...
- w moto przywiezionym z zagranicy powyższa uwaga jest standardem.. Stanowczo ładniej brzmi

- Ocena: 5.88235%
Dzięki
Widziałem pare motorków z żółtymi i to mnie zastanawia, bo sam miałem białe podaje link do jednego z obserwowanych https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-dl ... zHp4x.html

Żeby nie zakładać nowego tematu spytam tutaj, czy te kierunkowskazy podejdą na przód do 650tki z 2005 roku? http://allegro.pl/kierunkowskazy-suzuki ... 49792.html
Mam wrzucone jakieś akcesoryjne na przód, a wolałbym oryginalne najlepiej z białym kloszem. Te wyglądają trochę jakby były na tył, ale co mi szkodzi spytać
Mam wrzucone jakieś akcesoryjne na przód, a wolałbym oryginalne najlepiej z białym kloszem. Te wyglądają trochę jakby były na tył, ale co mi szkodzi spytać

Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Inny sposób mocowania ( w oryginale tulejka z nakrętką tu chyba śruba) , Brak wkładki - dystansu do owiewki, inny sposób wyprowadzenia kabla, nie wiem czy będzie pasowała wtyczka.
Poza tym wygląda ok
Zaoszczędzisz trochę, po czym spędzisz dzionek na montażu i może kupisz jeszcze raz..
Poza tym wygląda ok

Zaoszczędzisz trochę, po czym spędzisz dzionek na montażu i może kupisz jeszcze raz..
A może ktoś jest w stanie podrzucić linka do kierunkowskazów w dobrej cenie? 

Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650