Iżu - bardzo ładne zdjęcia
Dzięki, szkoda że był brudnycrimson111 pisze:Mi się też podoba, a tylko na nim siedziałem
Iżu - bardzo ładne zdjęcia
Grześ coś w tym jest.. pytanie tylko na ile realne będzie zrealizowanie tych marzeń ?gorghu pisze:Praktycznie większość raiderów, których znam, po przejażdżce "dużym" KTMem z klasy Adventure (nie ważne który rocznik, "R", "S", czy co tam jeszcze) stwierdziło "chcę go mieć". Jak widzę, dołączyłeś także do tej grupy.
![]()
DziadekH nie dadzą..DziadekH pisze:Biegnę do kolektury![]()
Iżu a może wypożycz go na zlot? to chociaż pomacamy
Tempomat fajna rzecz, natomiast quickshifter moża sobie odpuścić, na pewno brałbym to urządzenie w Triumph Tiger 1200, tam działał wzorcowo.prebenny pisze:Przełącznik w 1190 jest taki sam i też mi się zdarza na długich jeździć przez to (chociaż nie aż tak często jak Tobie)
Z tego co mówisz to 1190 vs 1290 poprawili ochronę przed wiatrem - w 1190 poniżej kolana prawie nie chronione (chyba, że przycisnę nogi do moto ale wtedy już jest 'nienaturalnie') i poprawili regulację szyby. Zmienili zegary ale moim zdaniem akurat te z 1190 są lepsze (wolę analogowy obrotomierz ale przede wszystkim menu mam 'pod ręką'). Jedyne czego mi w 1190 brakuje to quickshifter i tempomat ale cóż
Coś w tym jest, kolega kupił 1190 i namawiał mnie co bym się przejechał... ale się bojęgorghu pisze:Praktycznie większość raiderów, których znam, po przejażdżce "dużym" KTMem z klasy Adventure (nie ważne który rocznik, "R", "S", czy co tam jeszcze) stwierdziło "chcę go mieć". Jak widzę, dołączyłeś także do tej grupy.
![]()
Prebuś przesadzasz, jeździłem Tigerem 1200 i wcale nie ma tragedii, wentylator dmucha bardziej w nogi a nie w tyłek, KTM 1290 Super Adventure S także nieco grzeje, ale da się wytrzymać.prebenny pisze:Z Tigera zrezygnowałem, bo lubię jajka smażone... ale nie własne
Cześć, super że kupiłeś ten sprzęt, będę miał od Ciebie wiadomości z pierwszej ręki jak maszyna się sprawujelawka pisze:Izu posiadam takowy model KTM od miesiaca (jak znajde troche czasu pochwale sie w odpowiednim dziale).
Przejechalem do teraz 440km i komputer pokazuje mi spalanie 5.4l/100km.