Moja Suzi :D DL 650 K7 ABS
Re: Moja Suzi :D DL 650 K7 ABS
myślałem o przerobieniu ori kierunków
DL 650 AK7 moja Piękna Suzi
pomoc w okolicach 75-506 (Koszalin)

Trochę kiepski pomysł bo jak klapnie ci moto i połamiesz kierunek to szlag trafi i diody. Potłuczoną żarówkę zawsze można wymienić 
Ja myślę jakby te przednie kierunki skrócić żeby nie obrywały przy przewrotce ale nic sensownego mi nie przychodzi do głowy.

Ja myślę jakby te przednie kierunki skrócić żeby nie obrywały przy przewrotce ale nic sensownego mi nie przychodzi do głowy.
DL650 K5 Blue
Szczerze to takie 'uciekające' kierunki mnie wkurzają. Może i fajnie to wygląda na postoju ale w trakcie jazdy powoduje mindfucka i już pomijam kwestie, że bardziej widoczne jest 10 diod na raz niż 1.
null
Nie no w Audi A7 te uciekające kierunki wyglądają obłędnie i rzucają się w oczy bardziej niż wszystkie diody na raz.
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
No cóż.. Gust jest jak dupa
Mnie te kierunki po prostu irytują i rozpraszają moją uwagę i dlatego mi się to nie podoba.

null
Skoro rozpraszają twoją uwagę to znaczy że je zauważasz bardziej od innych... mission acomplished 

Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
plan na zimę:
1. zawory - kontrola regulacja
2. ciśnienie w garnkach - kontrola -nafta
3. dokończenie smarowania łańcucha sterowane arduino jako dodatek do wyświetlacza
4. oplot + zmiana płynu
5. olej + filtry
6. synchronizacja przpustnic
7. pair system - czyszczenie
8. inne
1. zawory - kontrola regulacja
2. ciśnienie w garnkach - kontrola -nafta

3. dokończenie smarowania łańcucha sterowane arduino jako dodatek do wyświetlacza
4. oplot + zmiana płynu
5. olej + filtry
6. synchronizacja przpustnic
7. pair system - czyszczenie
8. inne

DL 650 AK7 moja Piękna Suzi