Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Podnóżki na gmole
Podnóżki na gmole
Bolą mnie kolana przy dłuższych przelotach, czy ktoś ma jakiś pomysł żeby nogi wyprostować podczas jazdy, lub postawić stopy ?
Darek
DL 650
DE 800
tel.501256082
DL 650
DE 800
tel.501256082
Re: Podnóżki na gmole
No właśnie też zastanawiałem się nad jakimś patentem w temacie. Wydaje mi się ,że najrozsądniej będzie dopasować jakieś rozkładane podnóżki do posiadanych gmoli. Widziałem już taki patent u gościa na jakimś zlocie, tylko ż e w Varadero. Z racji że wielu z nas posiada różną jednak konfigurację gmoli, do tematu każdy musi podejść indywidualnie. Na aledrogo jest sporo podnóżków które można by zainstalować na rurce gmoli. Wystarczy wyszukać najodpowiedniejsze miejsce i je dokręcić. Tak mi się jak na razie,wydaje 
Ja sobie upatrzyłem takie : http://allegro.pl/spacerowki-czarne-ram ... 83938.html
Ja sobie upatrzyłem takie : http://allegro.pl/spacerowki-czarne-ram ... 83938.html
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Rok albo 2 mam takie z allegro /cena grosze/, tylko ja mam jakieś niemieckie gmole ze śrubą i było łatwo coś dopasować, zalety poza ceną ,przyjemnie zmienić pozycję nóg, i nawet tyłek odpoczywa od nacisku w tej samej pozycji, wady przy wyższych prędkościach 120+ jazda nie jest komfortowa , moto łatwiej myszkuje' po drodze, nie wiem na ile to zmiana srodka ciężkości albo odpowiedniej pozycji motocyklisty, ale mam takie odczucia.
Tak założyłbym znowu.
Z czasem się wygięły , bo nie były przystosowane do pracy w tej pozycji , założenie śrubki m6 załotwiło sprawę.
Normalnie składają się do góry.

Tak założyłbym znowu.
Z czasem się wygięły , bo nie były przystosowane do pracy w tej pozycji , założenie śrubki m6 załotwiło sprawę.
Normalnie składają się do góry.

DL650 AK8
Już mi lepiej, bo myślałem że to starość. Dzięki za odzew.
Darek
DL 650
DE 800
tel.501256082
DL 650
DE 800
tel.501256082
Również miałem zamontowane spacerówki przy gmolach, super sprawa przy długich przelotach. Zmieniłem teraz gmole na wyższe i znów muszę założyć dodatkowe podnóżki.
V-strom 650 K5
Cena tych spacerówek powala co ładniejsze to 300 masakra
Darek
DL 650
DE 800
tel.501256082
DL 650
DE 800
tel.501256082