1337346430_by_kiedziej.jpg (102.3 KiB) Przejrzano 2790 razy
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
No ale są dobre wieści - samochód mi sie zaczął produkować i ma być na marzec. Poślizg raptem 5 miesięcy….
Jaki?
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
Pięć?? Kolegi hujdaj hibrid miał być na wrzesień. Tydzień temu w salonie powiedzieli, że napiszą ponaglenie to może coś przyspieszy. Jedyne pocieszenia że kupił z gwarancją ceny to nie rośnie między czasie
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
Gosciowi Grand Cherokee sciagam, Kia Optima miala byc na czerwiec 2021, 2 tyg temu przesuneli mu na lipiec tego roku, zrezygnowal 2 tyg temu od reki... Brat zamowic chcial Mesia w salonie, plynie mu Ska z USA jak mu terminy podali...
Gdziekolwiek nie chce zamowic w leasing, czasy oczekiwania do wrzesnia - grudnia na pierwsze wieksze dostawy, i mowie o lacznie 4000 aut przez leasingodawce... Masakra.