- 20220223_105332.jpg (1.41 MiB) Przejrzano 4192 razy
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Coś ode mnie.
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Re: Coś ode mnie.
Gratuluję niech dobrze służy i nigdy nie zawiedzie. Szerokości LWG
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski
Podziękował, u mnie zakup nowego moto to zupełny przypadek,miałem od kilku lat Bandita 650,ale zawsze chodził mi po głowie Dl,najlepsze że miałem okazję przejechać się starszym modelem Kolegi i szału jak dla mnie nie było,ale w głowie został.Jakaś kasa się uzbierała lecz Bandita ogłaszałem trzy razy i nic, także w planie był taki do 20stu pln, później do 25 pln,oczywiście jako drugi w garażu bo jak nie idzie sprzedać, no cóż,a tu zadzwonił Koleś ,za trzy godziny przyjechał i bez żadnego targowania kupił.No i co tu dalej? pomyślałem o jakimś demo, rocznym lub dwu letnim co by było taniej, ale żeby maszyna była pewna,a tu ceny zaczynały się od 34,500 , już miałem kupować dwulatka w Poznaniu ,nawet wybrałem już do niego dodatkowe graty, ale myślę że to trochę drogo a nie duża różnica między zupełnie nowym, no i tak gdybałem a tu moja Kobieta mi mówi, Jarek jak masz różnicę 2700 między nimi to co ty się patyczkujesz bierz nowego,no i tak jakoś wyszło...że jest.
- Ocena: 5.88235%
-
Janek-2004
- A
Pogratulować i szerokości. Może kiedyś też uda się uzbierać na nowy
z jedną nerką da się żyć...

Romet ADV 125 FI PRO -> DL650 AK8 Czarny Mat 
Gratulacje. Mądrą Kobietę w domu masz, słuchać się e należy jej a i motocykl bardzo łady 
Varadero 125 2007r.==>DL 650 XT 2021r.
Podwójne gratulacje!
Żony i pięknej maszyny.
Do zobaczenia na trasie.
Pozdrawiam.
Żony i pięknej maszyny.
Do zobaczenia na trasie.
Pozdrawiam.
Suzuki DL 650 AK8 --> Dl 1000 AL8--> DL1050
-
jacekzak71
- A1
Jarecki . gratulację, ja miałem też ten problem 1,5 roku temu. sprzedałem 650 i kupiłem Dl 1000 z salonu Moto - Joker z przebiegiem 11300 km. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
pozdrawiam jacek -Kępnio
pozdrawiam jacek -Kępnio