Lodzio miodzio pogoda znowu znalazlem podrobke francuskiego Bastogne (Bagstone) oraz kolejna Dunkierke (Dunkirk)
Załączniki
919DAF0B-0791-45E2-8ED5-57C0420936CE.jpeg (1.23 MiB) Przejrzano 3681 razy
Ocena: 5.88235%
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
Temperaturka nie za wysoka, ale słoneczko spowodowało, że Sztormiaczek został obudzony z zimowego snu i do magazynu już nie wróci.
Na razie tylko pare km po Łodzi, ale gęba się cieszy.
Ocena: 11.76471%
Marcin (zwierzak)
----------------------
Szary DL1000 2016 -> R1300GS Triple Black
Jest to już III Rajd Motocyklowo - Konny organizowany przez Bractwo Motocyklowe BMM Pancerny do którego należę . Rajd ten jest upamiętnieniem ostatniej szarży bojowej kawalerii Wojska Polskiego wykonana przez 1 Warszawską Samodzielną Brygadę Kawalerii która odbyła się w małej wiś Borujsko obecnie Żeńsko dnia 1 marca 1945 roku , jest to jedna z wielu walk toczonych o przełamanie Wał Pomorskiego .
Przejechałem dzisiaj 250 km i nie spotkałem ani jednego motocyklisty.... normalnie zdziwiłem się. Było maks. 8 stopni, ale pogoda żyleta. Na zakrętach jest jeszcze sporo piachu i trzeba uważać.
Pewnie jutro będzie wysyp, jutro niestety nie mogę.
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
Ja dzisiaj też zrobiłem 200 ponad na trasie Bydgoszcz - Lipno i z powrotem. Ja jednak spotkałem co najmniej z 20 motocyklistów. Jedną ekipę 6 motocyklistów koło 13 godziny w Toruniu reszta w pojedynkę.Także moto przewietrzone i banan na gębie LWG.
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski