UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Kasowanie inspekcji serwisowej DL 1050
Kasowanie inspekcji serwisowej DL 1050
Aby skasować przypomnienie o serwisie należy przełączyć motocykl w dealer mode, włączyć zapłon a następnie w menu znaleźć resetowanie wskazań.
Na filmiku widać jak to wykonać.
Na filmiku widać jak to wykonać.
- Ocena: 11.76471%
Re: Kasowanie inspekcji serwisowej DL 1050
UWAGA !!!
Przejżałem fora stormtrooper.com i ten filmik dotyczy wersji na Amerykę północną . Na tym forum podają , że w wersji Europejskiej trzeba zmostkować dolne zewnętrzne piny ( tak podają też na stronie niemieckiej )
Przejżałem fora stormtrooper.com i ten filmik dotyczy wersji na Amerykę północną . Na tym forum podają , że w wersji Europejskiej trzeba zmostkować dolne zewnętrzne piny ( tak podają też na stronie niemieckiej )
Tak . Ja zrobiłem tak - wziąłem drucik taki jak jest często przy kupnie elektroniki i są nim pozwiązywane kabelki - odarłem z tego czarnego plastiku i włożyłem ale w te kwadratowe otworki nieco powyżej - idealnie tam pasowało i skasowałem serwis bez problemu .
Jako, że film z pierwszego postu przestał działać a chciałem skasować u siebie inspekcje więc zrobiłem swój filmik. 

ciekawe czy w innych motocyklach w ten sam spossób można wejść do menu dealera...
w końcu EOB2 interfejs jest taki sam.
w końcu EOB2 interfejs jest taki sam.
Ja mam dl1050xt z 2023 , na starym wyświetlaczu, nie mogę wejść w service mode
Dobre kabelki zwierasz?? Tam zmian nie było także powinien wejść bez problemu
Problemem może być poprawne zwarcie dwóch pinów. Dziś się trochę z tym pomęczyłem. Za pierwszym razem zadziałało dopiero gdy zwarłem piny przewodem od skrętki telefonicznej z wykorzystaniem tych malutkich dziurek wg rozstawu ze zdjęcia Centrino
Romet>Transalp650>V-Strom1050 biały
pawgrzyb
pawgrzyb
U mnie dziś dało radę. Ale faktycznie najl włożyć cieniutki drucik w te punkciki przy pinach.
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
W zestawie z tempomatem dostałem zworkę serwisową, niedawno kasowałem info serwisowe, bardzo przydatny gadżet.
Old, grumpy man na DL-u 800
Ten zestaw to dostałeś gdzie?
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Old, grumpy man na DL-u 800