Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
DL 650 XT 2022 vel Ziutek
DL 650 XT 2022 vel Ziutek
Po dwóch miesiącach oczekiwania wreszcie przypłynął
- Ocena: 5.88235%
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Re: DL 650 XT 2022 vel Ziutek
Ubranka już zamówione. Na razie skrzynki Kappa i gmole Givi.
Kolejne będą grzanetki (przymierzam się do Koso), jakieś większe torby na gmole, tankbag i większa szyba (oryginał?).
Centralki póki co nie przewiduję, bo bezdętkowe łata się bez zdejmowania kół. Poszerzenie stopki wyfrezuję sobie z aluminium sam.
Coś przeoczyłem?
Kolejne będą grzanetki (przymierzam się do Koso), jakieś większe torby na gmole, tankbag i większa szyba (oryginał?).
Centralki póki co nie przewiduję, bo bezdętkowe łata się bez zdejmowania kół. Poszerzenie stopki wyfrezuję sobie z aluminium sam.
Coś przeoczyłem?
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Gratulacje. Ciekawe jak będzie u nich z jakością przeglądów bo widzę, że to chyba na nowym salonie w Świlczy
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
DL650 AK7
Fajny gratuluję przyjemności z użytkowania oby nigdy nie zawiódł i zawsze bezpiecznie dowiózł do celu. Szerokości LWG
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski
No i super!
Ja zamówiłem takiego samego tydzień temu. Teraz dwumiesięczne bóle związane z oczekiwaniem.
miccov
Ja zamówiłem takiego samego tydzień temu. Teraz dwumiesięczne bóle związane z oczekiwaniem.
miccov
Gratuluję i zadowolenia jak z Debeściaka życzę
Do zobaczenia na drodze.
Gratuluje i powodzenia w wyjazdach. Centralka bywa bardzo pomocna choćby przy smarowaniu łańcucha.
No Panie Wąski , piękna maszyna. Zadowolenia życzę i tysięcy km na kołach.
Przeoczyłeś lakier do szprych - prędzej niż później zmatowieją, a polerowanie ich, to tylko tak się wydaje, że sobie w zimie do nich zasiądziesz.
A, i oklej bak przeźroczystą folią, oryginalna jest tania i dobra. Może przy białym lakierze nie jest tak nieodzowna, jak przy czarnym, ale moim zdaniem warto.
Ja miałem szybę od travelpaka, tę z deflektorem, sprzedałem, bo przy moim wzroście 190 cm darkojak lepiej się sprawdza.
Przeoczyłeś lakier do szprych - prędzej niż później zmatowieją, a polerowanie ich, to tylko tak się wydaje, że sobie w zimie do nich zasiądziesz.
A, i oklej bak przeźroczystą folią, oryginalna jest tania i dobra. Może przy białym lakierze nie jest tak nieodzowna, jak przy czarnym, ale moim zdaniem warto.
DL650XAM020 w kolorze YVB na Au-felgach
Gratulacje zakupu. Wiem ile frajdy zrobiły mi zdjecia z salonu jak rozpakowywali motocykl. Ja wybrałem z czarnymi felgami jakoś te złote do mnie nie przemawiają.
Niech służy i daje wiele przyjemnosci.
I koniecznie oklej bak, ja zrobilem to od razu w salonie zanim wyjechalem.
Niech służy i daje wiele przyjemnosci.
I koniecznie oklej bak, ja zrobilem to od razu w salonie zanim wyjechalem.
Varadero 125 2007r.==>DL 650 XT 2021r.
Gmole duże Heed lub rzemieślnicze od kolegów.
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
Gratuluję nowego sprzętu. Niech zawsze bezpiecznie dowozi Ciebie do celu.
Co do centralki, zacząłem się zastanawiać czy w ogóle zakładać.
Oryginał kosztuje 1340 zł. Podróby 3 razy taniej. Travel-pack jest bez sensu, bo jeden mały kufer, poszerzenie stopki bocznej, centralka i szyba turystyczna nie są warte ceny. Szybę kupię osobno, a poszerzenie stopki wyfrezuję sobie z aluminium sam.
Bezdętkowe można naprawiać bez zdejmowania koła, a smarowanie łańcucha z czyjąś pomocą albo kawałek deseczki pod wahacz z prawej strony i wio! W domowym garażu podnośnik pod tylne koło rozwiązuje wszystkie problemy.
Oryginał kosztuje 1340 zł. Podróby 3 razy taniej. Travel-pack jest bez sensu, bo jeden mały kufer, poszerzenie stopki bocznej, centralka i szyba turystyczna nie są warte ceny. Szybę kupię osobno, a poszerzenie stopki wyfrezuję sobie z aluminium sam.
Bezdętkowe można naprawiać bez zdejmowania koła, a smarowanie łańcucha z czyjąś pomocą albo kawałek deseczki pod wahacz z prawej strony i wio! W domowym garażu podnośnik pod tylne koło rozwiązuje wszystkie problemy.
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
No no, tylko nie podróby, to są wysokiej jakości zamienniki wytwarzane w procesie biznesowym wolnym od zbędnych narzutów - czyt. kosztów marketingu, który jest realizowany pocztą pantoflową, czyli ja mam od R-MG i mogę polecić
- Ocena: 23.52941%
DL650XAM020 w kolorze YVB na Au-felgach
Oj tam... Znam z autopsji podróby lepsze od oryginałów. 
Piotrek, nie wykluczone że skorzystam.
Piotrek, nie wykluczone że skorzystam.
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa