Ogłoszenie duszpasterskie

Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.

Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych

*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo :)

Zmiana wskazań licznika kilometrów

Instrukcje i serwisówki
P@wełD
AM

Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: P@wełD »

Cześć, proszę o pomoc, nie mogę zmienić wskazań drogomierza. Cały czas pokazuje Trip1, wciśnięcie guzika powoduje tylko zerowanie. Nie mogę przełączyć na przebieg całkowity itp. Może Ktoś miał podobny kłopot?
miłego dnia.

Quarius
A

Re: Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: Quarius »

Przydało by się info o tym, jaki dokładnie motocykl posiadasz.

Suzuki DL 650 AL6 V-Strom -> Aktualnie niezmotoryzowany

Awatar użytkownika
f_ranek
A+B+C
Kontakt:

Re: Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: f_ranek »

Przyciskiem u góry (mode up) zmieniasz dystans Trip 1, Trip 2, całkowity (odometr) oraz podświetlenie zegarów.

Przyciskiem na dole (mode down) spalanie chwilowe, średnie (dla wybranego trip 1/2), zasięg i ładowanie.

Mając ustawiony u góry odometr, przytrzymując dłużej przycisk na dole zmieniasz jednostkę spalania - litry na 100 km bądź km na litr. Przytrzymując dłużej przycisk ADJ (adjust, przy zegarach) zmieniasz km na mile i odwrotnie.

Mając ustawiony u góry Trip 1 / 2, przytrzymując dłużej przycisk do góry kasujesz dystans.

Mając ustawione u góry podświetlanie (kółeczka), przyciskiem ADJ zmieniasz podświetlanie zegarów.

Przytrzymując jednocześnie dłużej ADJ oraz przycisk mode up, przechodzisz w tryb ustawiania zegara - przyciskami mode dodajesz godziny, przyciskiem ADJ minuty.

Opis dotyczy najnowszej generacji 650 i 1000, tj. tych, co mają analogowy obrotomierz i cyfrowy prędkościomierz. Pisane z pamięci.
Ocena: 11.76471%

Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021

Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instrukcje i serwisówki”