UWAGA UWAGA UWAGA

Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni

Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej

topic7406.html

Zmiana wskazań licznika kilometrów

Instrukcje i serwisówki
P@wełD
AM

Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: P@wełD »

Cześć, proszę o pomoc, nie mogę zmienić wskazań drogomierza. Cały czas pokazuje Trip1, wciśnięcie guzika powoduje tylko zerowanie. Nie mogę przełączyć na przebieg całkowity itp. Może Ktoś miał podobny kłopot?
miłego dnia.

Quarius
A2

Re: Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: Quarius »

Przydało by się info o tym, jaki dokładnie motocykl posiadasz.

Suzuki DL 650 AL6 V-Strom

Awatar użytkownika
f_ranek
A+B+C
Kontakt:

Re: Zmiana wskazań licznika kilometrów

Post autor: f_ranek »

Przyciskiem u góry (mode up) zmieniasz dystans Trip 1, Trip 2, całkowity (odometr) oraz podświetlenie zegarów.

Przyciskiem na dole (mode down) spalanie chwilowe, średnie (dla wybranego trip 1/2), zasięg i ładowanie.

Mając ustawiony u góry odometr, przytrzymując dłużej przycisk na dole zmieniasz jednostkę spalania - litry na 100 km bądź km na litr. Przytrzymując dłużej przycisk ADJ (adjust, przy zegarach) zmieniasz km na mile i odwrotnie.

Mając ustawiony u góry Trip 1 / 2, przytrzymując dłużej przycisk do góry kasujesz dystans.

Mając ustawione u góry podświetlanie (kółeczka), przyciskiem ADJ zmieniasz podświetlanie zegarów.

Przytrzymując jednocześnie dłużej ADJ oraz przycisk mode up, przechodzisz w tryb ustawiania zegara - przyciskami mode dodajesz godziny, przyciskiem ADJ minuty.

Opis dotyczy najnowszej generacji 650 i 1000, tj. tych, co mają analogowy obrotomierz i cyfrowy prędkościomierz. Pisane z pamięci.
Ocena: 11.76471%

Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021

Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instrukcje i serwisówki”