35kW w dowodzie a jak w realu?
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Re: 35kW w dowodzie a jak w realu?
Jakość nagrania taka że nic nie widać, prędkość ile obrotów. Patrząc po drodze wydaje się ograniczony
Ostatnio zmieniony 02 mar 2023, 22:51 przez lukas76, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Są różne blokady, mechaniczne, elektroniczne. Czasami w jednym modelu może być kilka takich blokad. Ja nie wiem czy masz zblokowany motocykl, bo nie widać po tym nagraniu. Kiedyś miałem zblokowany motocykl w ten sposób że tylko na 4,5 i 6 biegu więcej niż 4 czy 5 tyś sie nie wykręcał, wystarczyło , jeden przewód rozciąć i wszystko się odblokowywało.
Ok. Bedzie podgoda to sprawdzę te obroty na wysokim biegu. Akurat zachod słońca bym a jechałem A4 w stronę Wrocławia wiec pod słońce. Mogę kogoś prosić o konkrety co sprawdzić czy w dalszym ciągu jest zblokowany. Miałem przerwę 5lat i już tak tego nie pamiętam w pełni jak DL powinien przyspieszać
po tym filmiku to nic nie widać. 35 KW to jest maks dl kat A2. Czasem w dowodach tak było wpisane ale były odblokowane jak poprzedni właściciel zdjął blokady. Wjedź na autostradę i rozbujaj się powyżej 140 to będziesz widział czy idzie
Nota bene: Kawasaki ninja 650 z ogranicznikiem do 35 KW rozbuja się prawie do 190 km/h
Nota bene: Kawasaki ninja 650 z ogranicznikiem do 35 KW rozbuja się prawie do 190 km/h
160 idzie, później to walka o przeżycie:-)
No nie wiem. Chyba dojrzałem do dl1050. Tym bardziej że prędkość przelotowa dla mnie na autostradzie to 120km/h
No nie wiem. Chyba dojrzałem do dl1050. Tym bardziej że prędkość przelotowa dla mnie na autostradzie to 120km/h
Dla DL'a 650-tki to normalne zachowanie. Tak więc, moim zdaniem, raczej nie masz blokady