No i brawo Jasiu!
Ty widzę dziś duża CRFa ja dziś małą w lesie brudziłem
Swoją drogą, jak wrzucałem to zdjęcie to pomyślałem, że w dzisiejszych czasach ta lokalizacja jest ciut niefartowna, nikt nie chciał Ci szczelić tu i ówdzie?
Starałem się po drodze nie podpaść zbytnio i chyba się udało. Jak mi nawigacja pokazała 1h korek na DK22 to stwierdziłem że muszę tego doświadczyć Prze**bane mają Krzyżacy aktualnie…
A to nie jestem w temacie, fakt że jakoś przybyło tych jednostek ostatnimi czasy. Co nieudane to się poprawi albo zamaluje, i tak pewnie unia nam te sprzęty zafundowała. No ale już dość tych spojlerów, żeby przypadkiem szefostwo wątku nie musiało interweniować
@Trevor Kurczę, chciałbym wierzyć że rozbierają ją w celu odtworzenia na wyremontowanej elewacji, ale nasze bielskie doświadczenia z mozaikami są w tej kwestii bardzo smutne...
@Trevor Kurczę, chciałbym wierzyć że rozbierają ją w celu odtworzenia na wyremontowanej elewacji, ale nasze bielskie doświadczenia z mozaikami są w tej kwestii bardzo smutne...
Jest szansa ze się uratuje. Ale gdyby nie to zostanie na fotkach.
Wlkp zaliczone chyba w ostatniej chwili bo po remoncie może już nic z tego nie zostać
20230421_122426rr.jpg Lokalizacja
No brawo ty, ale jak długo trzeba było czekać na taką łatwizne , dopchał byś moto bez odpalania.
Zagadka była prosta ale niestety nie było możliwości wcześniej wskoczyć na siodło.Wczoraj był pierwszy raz od bardzo dawna i zobaczymy jakie będą skutki.
W życiu musi być i dobrze i źle, bo kiedy jest tylko dobrze to niedobrze.
Mam nadzieję,że zostawią na pamiątkę. Z zastanej sytuacji wynika,że gdyby to chcieli rozwalić to skuli by to całkowicie ale wiadomo co komu chodzi po głowie? Ma tam być hotel. Z ciekawostek to autorem tej mozaiki Ikara był ten sam człowiek ,który stworzył chyba wszystkim znane czerwono-żółte logo Winiary(Majonez).
W życiu musi być i dobrze i źle, bo kiedy jest tylko dobrze to niedobrze.