Jestem zainteresowany kupnem handbarów do V-Strom 650XT od 2017 roku (oryginały). Może ktoś demontował w celu wymiany na inne i zalegają gdzieś na półce
Handbary
Handbary
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem handbarów do V-Strom 650XT od 2017 roku (oryginały). Może ktoś demontował w celu wymiany na inne i zalegają gdzieś na półce
MOTO-GUZZI V350>HONDA VT 650>VT750>VT1100>V-STROM 650 2022>...rower...
Re: Handbary
Aliexpress nie zauważysz różnicy.
- Ocena: 5.88235%
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
Gdybyś nie znalazł to powiem ci że ja kupiłem barkbusters. Są drogie ale są też mega i po kilku glebach/paciakach już się z nimi polubiłem i nie żałuję
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
DL650 AK7
Z ciekawości zapytam, co w nich jest takiego, że za kawałek plastiku trzeba zapłacić 7.5 stówy ?
Ważne to co pod plastykiem 

DL650 AK7
Dzięki za podpowiedzi, chyba przemyśle opcje z aliexpress
MOTO-GUZZI V350>HONDA VT 650>VT750>VT1100>V-STROM 650 2022>...rower...
Mnie chodzą po głowie handbary Acerbis. Na wielu filmach podróżnicy mają takie pozakładane i myślę, że nie bez powodu.
Dla mnie handbary oprócz zabezpieczenia przy glebie, muszą dobrze chronić przed wiatrem i deszczem. Oryginalne w DL650 są niezłe, w deszczu rękawice bardzo nie mokną, ale niestety przed glebą raczej dobrze nie ochronią i się rozlecą w drobny mak.
Te australijskie Barkbusters też wyglądają nieźle. @andrus75 te mocowania są dedykowane do konkretnego modelu czy dobierałeś z innego?
Dla mnie handbary oprócz zabezpieczenia przy glebie, muszą dobrze chronić przed wiatrem i deszczem. Oryginalne w DL650 są niezłe, w deszczu rękawice bardzo nie mokną, ale niestety przed glebą raczej dobrze nie ochronią i się rozlecą w drobny mak.
Te australijskie Barkbusters też wyglądają nieźle. @andrus75 te mocowania są dedykowane do konkretnego modelu czy dobierałeś z innego?
Do Acerbis można kupić same plastiki dużo taniej. Komplet z solidnym mocowaniem też z 5-6 stówek kosztuje.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
O ile oryginalne przy glebie rąk nie chronią wcale, a nawet przygnieść mogą, to akurat rozlecieć się nie rozlecą.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Przy parkingowym paciaku mogą strzelić na mocowaniach. Oby nikt nie był w sytuacji takiej, że organoleptycznie będzie testował słuszność tej teorii
Jak było wspominane - to raczej deszczo i wiatro chrony, bo nie mają wstawek z trwalszego materiału.
Do małego DL powinny pasować do wszystkich, do dużego już nie. Przynajmniej według ich rozpiski. https://moto-tour.com.pl/pl/products/ha ... 42774.htmlMrWaski pisze:Mnie chodzą po głowie handbary Acerbis. Na wielu filmach podróżnicy mają takie pozakładane i myślę, że nie bez powodu.
Do Acerbis można kupić same plastiki dużo taniej. Komplet z solidnym mocowaniem też z 5-6 stówek kosztuje.
DL650 AK7
Dzięki @andrus75 za linka. Jakoś nie mogłem ich namierzyć. Te Barkbustery wyglądają lepiej od Acerbis.
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Od czasu do czasu mają promocje. Warto dodać do ulubionych i obserwować. Jakiś czas temu trochę inaczej mnie to kosztowało. Nie było tanio, ale było taniej.
DL650 AK7
Na Alledrogo jest dużo taniej, ale oczekiwanie 14 dni... Znaczy, ciągną je z Australii czy z Chin?!
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Warto dołożyć do BB firmowe odważniki-ślizgacze na końcu kiery.
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia