Koło zębate kosza
Koło zębate kosza
Witam. Potrzebuję pomocy w kupnie zębatki tej od napędu pompy olejowej(prawdopodobnie) co jest razem z koszem sprzęgłowym.
Wymontowałem aby wysłać do regeneracji do pana Sz, niestety inpost zgubił przesyłkę. Kupiłem nowy kosz lecz potrzebuję pomocy w zakupie tej zębatki, segera i co tam jeszcze potrzeba do uzupełnienia kosza. Dziękuję.
Wymontowałem aby wysłać do regeneracji do pana Sz, niestety inpost zgubił przesyłkę. Kupiłem nowy kosz lecz potrzebuję pomocy w zakupie tej zębatki, segera i co tam jeszcze potrzeba do uzupełnienia kosza. Dziękuję.
Re: Koło zębate kosza
Jak ja lubie takie postyblaster pisze: ↑04 lip 2023, 15:11Witam. Potrzebuję pomocy w kupnie zębatki tej od napędu pompy olejowej(prawdopodobnie) co jest razem z koszem sprzęgłowym.

Napiszę tak: na czym miałaby polegać pomoc, o którą prosisz? Ktoś ma za Ciebie zrobić listę potrzebnych części? Ktoś ma ją za Ciebie wysłać do ASO, czy może udać się za Ciebie do rzeczonego ASO? A może mamy zrobić jakąś forumową zbiórkę kasy na zakup tych części i "czego tam jeszcze potrzeba"?!?

Osobną sprawą jest to, że forumowa szklana kula jakoś nie może dostrzec jaki masz motocykl...

Proszę bardzo

- Ocena: 5.88235%
Pozdrawiam,
Jacek

Dziękuję za odpowiedź forumowy szyderco. Co do moto to nie pisałem na hondzie tylko na V-strom-e. Ile mamy koszy do tych moto? poprostu tłumacząc łopatologicznie potrzebuje tej części- (czy ktoś widział i coś wie o leżącej na półce lub kartona dnie) w ASO czas zciągnięcia z japanu 6-8 tyg. Lubię tłumaczyć ale głupiemu nie przetłumaczysz a mądremu nie musisz. Pozdrawiam. W dalszym ciągu szukam. Hej
- Ocena: 5.88235%
Ja zamawiałem zębatkę do pompy i przyszła w ciągu 1 tygodnia - magazyn w Niemczech, pytanie który numer części brałeś do zmatowienia? W jakim ASO?
DL650A L8
@blaster ale ile jest generacji V-stroma??
Jakie są pojemności V-stromów?
Takie podstawowe dane ułatwiają pomoc.
Poza tym można wejść na stronę: https://www.partshark.com/oemparts/c/su ... ycle/parts , znaleźć poszukiwaną część/części i podać np numer albo wkleiś screena z zaznaczonym poszukiwanym elementem.
@biblo nie napisał posta aby z Ciebie szydzić tylko aby pomóc.
Nikt tu nie jest jasnowidzem i nie wiemy do czego potrzebujesz części.
Poza tym można wejść na stronę: https://www.partshark.com/oemparts/c/su ... ycle/parts , znaleźć poszukiwaną część/części i podać np numer albo wkleiś screena z zaznaczonym poszukiwanym elementem.
Nieładnie. Drugi post na forum i od razu wyzwiska...
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Dzięki za linka. Część zamówiona. Pozdrawiam.Centrino pisze: ↑06 lip 2023, 17:15@blaster ale ile jest generacji V-stroma??