Będziemy czekać
Ogłoszenie duszpasterskie
Zapraszam do wątku pozlotowego oraz do umieszczania w tym wątku zdjęć.
topic7923.html
Namawiam również aby wystawiać opinię na googlu ośrodkowi, który tak zacnie nas ugościł.
Zapraszam do wątku pozlotowego oraz do umieszczania w tym wątku zdjęć.
topic7923.html
Namawiam również aby wystawiać opinię na googlu ośrodkowi, który tak zacnie nas ugościł.
Bielsko-Biała i okolice jadą na zlot
Re: Bielsko-Biała i okolice jadą na zlot
napiszę w środę przed wyjazdem o której, może się uda, Adaś pewnie pojedzie i chyba Staszek
Ja też nie wiem o której się urwę z roboty, jak się uda to dołączę.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Cześćstaszek_s pisze:Ja też nie wiem o której się urwę z roboty, jak się uda to dołączę.
Najwcześniej w piątek po południu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja w piątek z rana, na spokojnie. Oby pogoda dopisała.
DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 -> R1250GS Adv 2020 czyli nadal w Osi 
Co dzień prognozy pokazują co innego. Dwa dni przed wylotem będzie można mówić o prognozach.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Bonżur, startujemy w czwartek rano 15.05 na zlot, ktoś chetny to zapraszam, trasy boczne
- kamilborkowski
- A2
Pewnie będziecie przejeżdżać w okolicach Opola więc ja bym chętnie gdzieś dojechał i dołączył do Was.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS
Opole to nie, ale myślę że Prudnik, Głuchołazy a potem 457 wzdłuż granicykamilborkowski pisze: ↑04 maja 2025, 16:13Pewnie będziecie przejeżdżać w okolicach Opola więc ja bym chętnie gdzieś dojechał i dołączył do Was.
- kamilborkowski
- A2
Tak myślałem więc mogę dojechać na wyznaczoną godzinę w wyznaczone miejsce i z Wami pojechać dalej.
Ja w sobotę kolo 11 wyjeżdżam z Czechowice-Dziedzice odwiedze was w niedziele
Hej, ja wyjadę po 11 z domu w Prudniku będę ok 14 dopiero. Jeszcze temat deszczu, że jest możliwość że polecę jak najszybciej
- kamilborkowski
- A2
Zastanawiam się nad taką trasą: https://maps.app.goo.gl/ukZmaqrVRHXM7jHaA
Jak sprawdzałem mniej więcej po drodze to opady będą rzędu 0.1 - 0.3mm i dopiero na koniec będzie trochę mocniej padać.
Jak sprawdzałem mniej więcej po drodze to opady będą rzędu 0.1 - 0.3mm i dopiero na koniec będzie trochę mocniej padać.
Planujemy podobnie. Wyjazd jak przestanie padać, myślę, że nie wcześniej niż o 10, różne portale pokazują różne prognozy. Chyba jedziemy podobną trasą. Będziemy wypatrywać.
W posiadaniu Honda CBF125, Suzuki DL650 K8, Honda CB500F, BMW F800GS, Honda NC750X żony.
Jakbym nie planował, deszczu nie ominę. Będzie co prawda mniej padało niż zapowiadali, ale jednak.
Romet R125 vel Debeściak
SP8WAS KO10aa
SP8WAS KO10aa
Hejka, jak zawsze zgłaszam chęć wspolnej podróży na zlot. Start piątek nie za wcześnie, trasy boczne km nie za dużo więc na luzie. Ktos chętny?
Ja lecę z Mysłowic z okolic A4/S1 Jakoś rano przed południem w pt. Planuje trasę przez Klucze, Pilicę ewentualnie Siewierz, Złoty Potok. Zależy od nastroju i pogody. Niespiesznie.
V-Staszek KR51 1978 DL1000 2015 1050 2025
My niestety po robocie (po 16), na szybko A1.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Ja z plecaczkiem z Wodzisławia Śl około 9-10. Też planuję Siewierz, Złoty Potok więc jakby co to możemy się spotkać.
DL 650 AL2