UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Cisza po wciśnięciu startera
-
- A
Re: Cisza po wciśnięciu startera
Problem rozwiązany, właściwie obydwa za jednym zamachem. Faktycznie problem pochodził pośrednio od czujnika sprzęgła, ale sam czujnik jak sprawdziłem multimetrem okazał się w pełni sprawny. Główną przyczyną był fakt, że klamka sprzęgła (klamka sprzęgła bez regulacji), a właściwie samo to kuliste zakończenie dobijało lekko do zakończenia handbaru które jest bazowane między manetką, a ciężarkiem. Dosłownie ok 3 mm wystarczyło aby nie doszło do całkowitego wysunięcia tego cycka czujnika. Normalnie wydawać się mogło że idzie klamka do oporu dopiero jak ściągnąłem klamkę to umożliwiłem pełne wysunięcie tego cycka i startuje bez problemu. Krótka jazda próbna i jest wszystko OK, pali na biegu ze sprzęgłem, obrotów nie podbija. Gdzieś musiał się ten plastik przesunąć o piczny kłak i taki surprise.
Re: Cisza po wciśnięciu startera
Mi ten czujnik łapie chyba tak w połowie zakresu ruchu dźwigni sprzęgła.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej