UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Grzane manetki
Grzane manetki
Witam. Mam pytanie - czy ktoś z forum ma namiary na nowe grzane manetki. Posiadam podrzewane manetki z regulatorem ale jedna niedziała, a pozatym są już starte. Chciałbym dokupić same manetki. Z góry dziękuję za pomoc.
Re: Grzane manetki
A może by kólega napisał jakiej firmy? Bo co mamy polecać jak nie wiemy co masz. Np. Oxford ma w sprzedaży same manetki.
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Ja myślę, że w tej sytuacji, to najl po prostu wymienić komplet na nowe. Polecam Oxfordy . Teraz je robią nawet z włącznikiem w manetek, więc ten tak krytykowany regulator zniknął.
Mi się je udało w promocji kupić za 400 zl
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom Dl 650 k 5 czarny
Super cena. Mi się akurat regulator podoba , ale w tej cenie to może być się skusił i na te.
Przycisk w grzanetce dyskretny i elegancki, ale jednak łatwo zahaczyć i przypadkiem je włączyć.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Jeździłem 8 lat z regulatorem. Przyzwyczaiłem się. Diody wyraźne, nie da się czegoś przypadkowo włączyć. Dlatego mnie regulator odpowiada