Dogrywam drobiazgi i ciekawy jestem zainteresowania. Wstępnie :
Wyjazd szkoleniowo - integracyjny 3 dniowy z 2 całymi dniami na torze szkoleniowym pod kierunkiem dobrych i wykształconych instruktorów. Program specjalnie pod nasze oczekiwania i pod nasze motocykle turystyczne. Można liczyć na mocny wycisk.
Miejsce : Tor Bydgoszcz (Bydgoszcz daje o wiele lepsze warunki do szkolenia, bo mamy tor, ogromny plac manewrowy obok, salę wykładową w której zamykamy rzeczy uczestników szkolenia niepotrzebne na torze. Tor bydgoski jest dwukrotnie dłuższy od toruńskiego i nieco dłuższy od radomskiego, oraz ma najbardziej urozmaiconą nitkę - najwięcej prawych zakrętów spośród wymienionych torów. Po sąsiedzku znajduje się przyzwoity hotel, niedaleko ośrodki wczasowe..
Termin : 8-10.09.2017 ( Przyjazd 8.09 rano lub dzień wcześniej by się przespać, 08.09 i 09.09 : Śniadanko, wyjazdy na tor na szkolenie, wieczorem ciepła kolacyjka, lekka integracja. 9.09 może integracja mocniejsza
Instruktor : Ekipa Tomka Kulika wraz z Tomkiem Kulikiem
Cena : jeszcze się kształtuje ale na pewno poniżej 1000.00. Może nie wiele ale niżej. W tym dwa dni na torze. Plecaczek 3 x taniej - bo za szkolenie nie musi płacić.
W cenie wliczone - 2 kolejne szkolenia na torze w Bydgoszczy z kadrą instruktorską, 2 noclegi ( można przyjechać wcześniej) + wyżywienie, napoje, fotograf, ratownik, wieczorny grilek czy inna imprezka itd itd..
Info z jednodniowego szkolenia w tym roku z tą samą kadrą :
kulikowisko-relacja-ze-konkursowego-szkolenia-t874.html
Jak dogram szczegóły wrzucę wstępne zapisy. Miejsc na szkolenie 30 - max 40 . Czasu niewiele więc czekam ze 2 tygodnie na zainteresowanych na naszym forum, potem uruchamiam temat na twarzoksiążce i inne fora turystyczne.
Tak wiem - drogo - taniej nie będzie. Tak wiem głupi termin zaraz po wakacjach - ale mądrzejszego nie będzie. Końca października ze względu na pogodę bym się bał. Tak - odbędzie się bez względu na pogodę. Nie - zaliczki jeszcze nie teraz , Nie - nie ma srania po krzakach - jest WC, Nie, Nie wiem czy będzie gdzie postawić namiot. Tak, oczywiście że będzie zajebiście
Reszta szczegółów w ciągu mam nadzieje tygodnia.