UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
XII Złot forum- zapisy chetych do organizacji.
Re: XII Złot forum- zapisy chetych do organizacji.
Ja nie naciskam. Sam nie mam umiejętności, wiedzy, odwagi, cierpliwości czasu by się za to zabrać. Tym bardzie szanuję kolegów, którzy się tego dotąd podjęli. Nigdy nikt nie jest zadowolony, malkoltenci jak motocykle, są wszędzie, więc rozumiem, że się ma dość i nie chce przez to ponownie przechodzić.
- Ocena: 5.88235%
DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 czyli Mniejszość Niemiecka 

@lukas76 - pewnie, że trzeba dać szansę wszystkim.
Ja się bardzo cieszę, że są osoby aktywne, które chcą zorganizować imprezy typu właśnie zlot.
Ja się bardzo cieszę, że są osoby aktywne, które chcą zorganizować imprezy typu właśnie zlot.
@Colto - jak tam rozmowy z ośrodkiem? Byłoby dobrze mieć przynajmniej termin, bo na innych forach też trwają dyskusje i trzeba to jakoś pogodzić 
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Chwile mnie nie było, pojechałem na moto do Albanii 
Dzisiaj dostałem ofertę ze świętokrzyskiego, lukas patrzy czy jest to do dźwignięcia.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj dostałem ofertę ze świętokrzyskiego, lukas patrzy czy jest to do dźwignięcia.
- Ocena: 11.76471%
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szanowni Forumowicze.
Prowadzę rozmowy na temat naszego wrześniowego zlotu z tym ośrodkiem:
https://swietokrzyskapolana.pl/
W najbliższą sobotę (29.06) planuje wsiąść na moto i się tam wybrać i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości (czekam na odpowiedź czy jest możliwa taka wizytacja w tym terminie).
Możliwe terminy zlotu w tym ośrodku to:
1. 6-8 września
2. 27-29 września
Koszt po negocjacjach, jaki wychodzi na dzisiaj na jednego uczestnika to 430 zł.
W tym są noclegi, obiadokolacja w dniu przyjazdu (piątek), obiadokolacja drugiego dnia zlotu (sobota) i śniadania (sobota oraz niedziela).
Negocjujemy jeszcze pozostałe rzeczy jak sala (w przypadku złej pogody), czy miejsca do grilowania/zrobienia ogniska.
Basen, strefa spa będzie dodatkowo płatna przez uczestnika, jeżeli będzie chciał skorzystać, bezpośrednio w ośrodku (nie jest wliczone w cenę zlotu).
Czekam na Wasze opinie.
P.S. Koszulki i nagrody będą już zawarte w w/w cenie.
Prowadzę rozmowy na temat naszego wrześniowego zlotu z tym ośrodkiem:
https://swietokrzyskapolana.pl/
W najbliższą sobotę (29.06) planuje wsiąść na moto i się tam wybrać i zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości (czekam na odpowiedź czy jest możliwa taka wizytacja w tym terminie).
Możliwe terminy zlotu w tym ośrodku to:
1. 6-8 września
2. 27-29 września
Koszt po negocjacjach, jaki wychodzi na dzisiaj na jednego uczestnika to 430 zł.
W tym są noclegi, obiadokolacja w dniu przyjazdu (piątek), obiadokolacja drugiego dnia zlotu (sobota) i śniadania (sobota oraz niedziela).
Negocjujemy jeszcze pozostałe rzeczy jak sala (w przypadku złej pogody), czy miejsca do grilowania/zrobienia ogniska.
Basen, strefa spa będzie dodatkowo płatna przez uczestnika, jeżeli będzie chciał skorzystać, bezpośrednio w ośrodku (nie jest wliczone w cenę zlotu).
Czekam na Wasze opinie.
P.S. Koszulki i nagrody będą już zawarte w w/w cenie.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2024, 16:29 przez Colto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ocena: 11.76471%
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
Nam się podoba,piszemy się 

Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Klawo jak cholera
Pozostaje jeszcze termin. Mnie się podoba ten drugi
1 termin jest za wcześnie - połowa ludzi, którzy nie mają dzieci (albo mają dorosłe dzieci) właśnie wtedy jeździ na wakacje
null
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Jak dla mnie spoko, drugi termin jak dla mnie lepszy
Działaj. Jestem za. Termin na chwilę obecną dowolny ze wskazaniem na ten drugi.
W posiadaniu Honda CBF125, Suzuki DL650 K8 i Honda CB500F Honda NC750X żony.
Mega. Oba terminy pasują.
DL650 2013 -> DL1000 2016 -> R1200GS Adv 2016 czyli Mniejszość Niemiecka 

W pierwszym terminie lecę na zlot BAM. Tak więc opowiadam się za tym drugim.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
XII Złot forum- zapisy chetych do organizacji.
Pierwszy termin spoko, nie mam małych dzieci.
Drugi termin znowu beze mnie. Wesela nie przełożę, w szczególności własnego.

Hehe, przemyśł to, można by się przesiąść na GS"aSmerfciamajda pisze:Pierwszy termin spoko, nie mam małych dzieci.

Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Jak bym chciał samotnie spędzać czas to został bym przy pierwszej żonie - jakkolwiek to brzmi.
Wole żyć byle jak ale z miłością u boku, niż "luksusowo" ale samotnie czy tam własną rękę.
A Smerfetka jest świetnym kompanem, przede wszystkim w życiu. Także tego, jak początek września to będę, jak koniec to trudno. Napiję się Wasze zdrowie.
Wole żyć byle jak ale z miłością u boku, niż "luksusowo" ale samotnie czy tam własną rękę.

A Smerfetka jest świetnym kompanem, przede wszystkim w życiu. Także tego, jak początek września to będę, jak koniec to trudno. Napiję się Wasze zdrowie.
U mnie drugi termin pasuje, pierwszy niestety już zajęty.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS