Nie. Musi być jeszcze "spadachron":):):)
Niebieskie Suzuki DL800
Re: Niebieskie Suzuki DL800
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Jakby popatrzeć obiektywnie to każdy motocykl to zabawka, służy 99,9% ludzi do zabawy i zaspokajania swoich, że tak powiem widzimisię.
Wychodziłoby tak naprawdę, że najpoważniejsze są skuterki bo to one najczęściej (na świecie) służą ludziom do codziennego przemieszczania się np do pracy czy po zakupy
Wychodziłoby tak naprawdę, że najpoważniejsze są skuterki bo to one najczęściej (na świecie) służą ludziom do codziennego przemieszczania się np do pracy czy po zakupy
- Ocena: 5.88235%
Bingo!:)Centrino pisze: ↑16 lip 2024, 09:01Jakby popatrzeć obiektywnie to każdy motocykl to zabawka, służy 99,9% ludzi do zabawy i zaspokajania swoich, że tak powiem widzimisię.
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
I do tego mój DL właśnie mi służy.Centrino pisze: ↑16 lip 2024, 09:01Jakby popatrzeć obiektywnie to każdy motocykl to zabawka, służy 99,9% ludzi do zabawy i zaspokajania swoich, że tak powiem widzimisię.
A że dla niektórych wygląda jak zabawka?
To ich problem, nie mój
Old, grumpy man na DL-u 800
Dotarła paczka od Veridian Cruise.
Jeżeli znajdę chwilę czasu to zamontuję tempomat.
W zestawie jest przycisk kontrolujący starego typu, okazało się że nowy typ - trzy przyciskowy miał wadę produkcyjną. Nowy, poprawiony model mam otrzymać za darmo w ciągu najbliższych kilku miesięcy.
Jeżeli znajdę chwilę czasu to zamontuję tempomat.
W zestawie jest przycisk kontrolujący starego typu, okazało się że nowy typ - trzy przyciskowy miał wadę produkcyjną. Nowy, poprawiony model mam otrzymać za darmo w ciągu najbliższych kilku miesięcy.
- Załączniki
-
- IMG-20240827-WA0000.jpg (380.24 KiB) Przejrzano 97 razy
- Ocena: 5.88235%
Old, grumpy man na DL-u 800