Foto-tag - 2024
-
- A+B+C
Re: Foto-tag - 2024
Ja się wychowałem na wsi i mieszkam wciaż na wsi. Tutaj jest prosta zasada: po cudzym polu się nie jeździ. A jak jest konieczność przejechania, to należy uprzedzić właściciela wcześniej (o ile się da). Tak samo nie kopie się chrzanu do kiszenia ogórków na cudzej łące choćby go tam rosło od groma. Nie zrywa się wiśni z cudzego sadu choćby ten sad był nieogrodzony i na totalnym zadupiu. Dlatego mi strasznie ciężko jest wjechać w zakaz. Po prostu tak już mam dlatego ja raczej będę zagadki rozwiązywał z uwzględnieniem tej zasady, jeżeli będzie taki dylemat.
- Ocena: 11.76471%
Komar 2350 -> Shadow 500 -> Yamaha XJ6 Diversion -> DL 650 AL9 -> Burgman 400 -> Kymco AK550 Premium
Jakoś mam tak samokaloryferarz pisze: ↑02 wrz 2024, 11:32Ja się wychowałem na wsi i mieszkam wciaż na wsi. Tutaj jest prosta zasada: po cudzym polu się nie jeździ. A jak jest konieczność przejechania, to należy uprzedzić właściciela wcześniej (o ile się da). Tak samo nie kopie się chrzanu do kiszenia ogórków na cudzej łące choćby go tam rosło od groma. Nie zrywa się wiśni z cudzego sadu choćby ten sad był nieogrodzony i na totalnym zadupiu. Dlatego mi strasznie ciężko jest wjechać w zakaz. Po prostu tak już mam dlatego ja raczej będę zagadki rozwiązywał z uwzględnieniem tej zasady, jeżeli będzie taki dylemat.
Warmińsko-mazurskie zrobione. U mnie nawet wersja ze znakiem
Lokalizacja.
- Ocena: 5.88235%
Zdrówko シモン
Mniejszość Niemiecko Japońska
Zatem nowa zagadka dla Warmińsko-mazurskiego. Dobrej zabawy
Zdrówko シモン
Popraw starą, bo się nie wyświetla
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Podlaskie zrobione
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2024, 11:16 przez SimOn!, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrówko シモン
Które, nie rozumiem?
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2024, 11:16 przez SimOn!, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrówko シモン
@SimOn!Że też Ci się chciało...
A propos problemu, tak to na przeglądarce wygląda i w przypadku rozwiązania podlaskiego podobnie. Z jakiejś przyczyny link do google maps i do zdjęcia się miksują.
A propos problemu, tak to na przeglądarce wygląda i w przypadku rozwiązania podlaskiego podobnie. Z jakiejś przyczyny link do google maps i do zdjęcia się miksują.
Suzuki DL 650 AL6 V-Strom
No właśnie właśnie
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Śląskie
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Toć to przyjemność skoczyć na Łomżę
A te kurde sklejone linki to Tapatalk🫤
Podlaskie poprawiłem, powinno być OK.
A Warmińsko-mazurskiego już nie mogę @Luchow heelp!
O a w apce jest ok i to mnnie myli.
A te kurde sklejone linki to Tapatalk🫤
Podlaskie poprawiłem, powinno być OK.
A Warmińsko-mazurskiego już nie mogę @Luchow heelp!
O a w apce jest ok i to mnnie myli.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2024, 18:54 przez SimOn!, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrówko シモン
Dobra to koledzy szukajcie podlaskie(m) Choc w tym przypadku z tym lasem to tak średnio bym powiedział
Zdrówko シモン
Weekend zapowiada się pięknie, żeby nie blokować to nowa zagadka dla Śląskiego - łatwa, chociaż pozornie to tylko jakaś rudera:
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
@SimOn!Faktycznie Tapatalk wrzuca linki ciągiem i przeglądarki na PC-tach sobie z tym nie radzą (co ciekawe, na Androidzie już tak). Zazwyczaj udawało mi się to poprawić zanim ktoś zgłosił, ale teraz byłem przez parę dni wyłączony z użytku. W każdym razie już wyprostowane
Marcin
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
Dzięki serdeczne! Ja i tak się staram dodawać kilka lini (enterem) pomiędzy to co wklejam ale to chyba bym musiał po edycji robić albo nie wklejać linka fo lokalizacji na końcu aby się z linkiem od IMG nie sklejał...? Popaczam w każdym razie jeszcze raz txhLuchow pisze:@SimOn! Faktycznie Tapatalk wrzuca linki ciągiem i przeglądarki na PC-tach sobie z tym nie radzą (co ciekawe, na Androidzie już tak). Zazwyczaj udawało mi się to poprawić zanim ktoś zgłosił, ale teraz byłem przez parę dni wyłączony z użytku. W każdym razie już wyprostowane
Zdrówko シモン
Jeżeli chodzi o wrzucanie zagadek to staram się to robić z komputera (gdzie mam swoją 'bazę'). W przypadku rozwiązań odpalam forum przez przeglądarkę smartfona i w trybie desktopowym zamiast używać tapatalka. Co prawda nie jest to najwygodniejsze, ale kosztem tych dwóch czy trzech minut więcej mam gwarancję, że post będzie wyglądać tak jak chcę a do tego fotka znajdzie się na serwerze forum a nie tapatalkowym.
Suzuki DL 650 AL6 V-Strom
Warmińsko-Mazurskie zrobione miałem mega blisko czyli miło
- Załączniki
-
- IMG_20240906_174321122_HDR_copy_2178x2904.jpg (1.19 MiB) Przejrzano 50 razy
- kamilborkowski
- A1
- kamilborkowski
- A1
Nowa zagadka dla Śląska. Dzisiaj znalazłem najgłupszy i jednocześnie najłatwiejszy sposób jak zmniejszyć zdjęcie tak aby można je było wgrać na forum nie mając apki która to robi. Trzeba wysłać je do siebie MMSem
Yamaha FZ6N 2007