UWAGA UWAGA UWAGA

Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni

Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej

topic7406.html

Pękające kierunkowskazy

Wszystko co o motocyklach V-strom powiedzieć i wiedzieć można. Pytania, odpowiedzi, dyskusje.
arturDL1000
AM

Pękające kierunkowskazy

Post autor: arturDL1000 »

Witam,
mam problem z pękającymi kierunkowskazami- załączam zdjęcie jakie kierunkowskazy u mnie występują- z zaznaczonym miejscem gdzie to zwykle ten wysięgniczek pęka. Nowy teraz kosztuje już stówe- montuje nowy a ten i tak w końcu pęknie mam wrażenie że to pęka jak tylko się źle na niego spojrzy. Próbowałem to jakoś podklejać, ratować ale wszystko w końcu i tak finalnie odpada.

Czy macie jakieś sposoby na to? Przerobiliście jakoś je? Doradźcie czy macie jakieś sposoby na przeróbki kierunkowskazów aby były albo trwalsze, albo bardziej elastyczne, albo może da się kupić cały komplet innych które potem już nie pękają aż tak jak te oryginały?
Załączniki
Zrzut ekranu 2024-12-18 111014.png
Zrzut ekranu 2024-12-18 111014.png (167.65 KiB) Przejrzano 3035 razy

Bartez-PL
AM

Re: Pękające kierunkowskazy

Post autor: Bartez-PL »

ja kupilem plywajace led. Razem z przerywaczem wyszlo 100 pln. Bardzo fajnie wygladaja a nie tak jak te oryginalne ochydztwa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle V-strom”