Czy ktoś ma i używa tego akcesoryjnego tłumika? Co możecie powiedzieć? Jakie brzmienie? Jak z trwałością?
Chodził mi po głowie Mivv Oval, ewentualnie Arrow Maxi, ale wpadł mi w oko ten GPR i się zastanawiam.
Tłumik GPR Fuore do 1050XT
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Re: Tłumik GPR Fuore do 1050XT
GPR ogólnie drą ryja, na dłuższa metę nie do wytrzymania. Natomiast Arrow moim zdaniem najladniej brzmiacy wydech z całej stawki, nie męczący basowy dźwięk idealnie pasujący do Vki
Ale GPR drze się "z urzędu" czy w Vstromie? Bo to może miećc znaczenie. Powiem tak na Youtubie ten Arrow jakoś tak normalnie gada. Moim zdaniem to on się za bardzo nie odróżnia od ori. Natomiast GPR ma właśnie fajny basik. Z tym, że nie słyszałem tego na żywo.
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Gpr dre ryja z urzędu, to tanie puszki przelotowe, takie jak z Chin. Paru moich znajomych pokupowało i wiem jak to gada, nie wiem czy ten konkretny tlumik co wymieniłeś taki jest.Z Arrow jeździłem trochę samemu na gladiusie i brzmiał fantastycznie, nie był meczący. Ale i tak zostawilbym ori
Ori ma jedną wadę. Wygląda jak wygląda. Gada no tak se gada. Szału nie ma.lukas76 pisze: ↑25 mar 2025, 09:08Gpr dre ryja z urzędu, to tanie puszki przelotowe, takie jak z Chin. Paru moich znajomych pokupowało i wiem jak to gada, nie wiem czy ten konkretny tlumik co wymieniłeś taki jest.Z Arrow jeździłem trochę samemu na gladiusie i brzmiał fantastycznie, nie był meczący. Ale i tak zostawilbym ori
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
W moim przypadku, z GPR-a zaczęła schodzić farba. Ogólnie nie polecam tej firmy.
Old, grumpy man na DL-u 800