UWAGA UWAGA UWAGA

Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej

topic7406.html

Żarówki do Suzuki

Wszystko co o motocyklach V-strom powiedzieć i wiedzieć można. Pytania, odpowiedzi, dyskusje.
GoLdi
AM

Żarówki do Suzuki

Post autor: GoLdi »

Witajcie, kupiłem V Strom 650 z 2024 roku i okazuje się, że są tam żarówki h7 i h9
Czytałem, że są polecane żarówka h7 philips night vision- ale h9 takich nie ma podobno z tej serii- więc może jakaś inna h9?
Może ktoś ma jakiś ciekawy komplet wstawiony, żeby świeciło dużo lepiej niż w serii?

Awatar użytkownika
matt28
A

Re: Żarówki do Suzuki

Post autor: matt28 »

GoLdi pisze:
08 kwie 2025, 14:10
Witajcie, kupiłem V Strom 650 z 2024 roku i okazuje się, że są tam żarówki h7 i h9
Czytałem, że są polecane żarówka h7 philips night vision- ale h9 takich nie ma podobno z tej serii- więc może jakaś inna h9?
Może ktoś ma jakiś ciekawy komplet wstawiony, żeby świeciło dużo lepiej niż w serii?
A takie:
https://www.blingworkauto.com.au/12361WVUSM

Old, grumpy man na DL-u 800

Awatar użytkownika
Bip
A

Post autor: Bip »

Raz na wyjezdzie na Litwe padla mi oryginalna zarowka fabryczna, wiec z braku laku podjechalismy na pierwsza stacje z brzegu. Zlapalem, co tam bylo pod reka, troche sie pomeczylismy i swieci. Tyle, ze godzine swiecila. Wiec kolejna juz kupilem na firmowej stacji, zwykly halogen h7, tylko dobrej marki, juz nie pamietam jakiej. I jest spokoj, nie ruszane, swieci. Moim zdaniem, to nie ma co sie bawic w bajery, byc moze lepiej swiecace ale mniej trwale. Teraz tez bralbym cos solidnego, ale nie wysilonego.

DL650XAL7

GoLdi
AM

Post autor: GoLdi »

kupiłem Philipsa i jest lekka poprawa ;)

Awatar użytkownika
PiotrEm
A+B+C

Post autor: PiotrEm »

No więc jakby to kogoś interesowało, to podaję, że fabryczna żarówka u mnie przepaliła się po ok. 19 tys. km. Wtedy kupiłem "Philips MotoVision H7 up to +30% more vision".
Dziś się przepaliła, na liczniku 44,5 tys. km.

Matematyka:
fabryczna 19 tys.
motovision 25,5 tys.
(25,5 - 19)/19 = 0,34, czyli się zgadza: +34% longer vision :-)

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach

Awatar użytkownika
Struna
A+B+C+D+E+T
Kontakt:

Post autor: Struna »

ale miało być more vision a nie longer :)

DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Motocykle V-strom”