Witajcie, kupiłem V Strom 650 z 2024 roku i okazuje się, że są tam żarówki h7 i h9
Czytałem, że są polecane żarówka h7 philips night vision- ale h9 takich nie ma podobno z tej serii- więc może jakaś inna h9?
Może ktoś ma jakiś ciekawy komplet wstawiony, żeby świeciło dużo lepiej niż w serii?
UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Żarówki do Suzuki
Re: Żarówki do Suzuki
A takie:GoLdi pisze: ↑08 kwie 2025, 14:10Witajcie, kupiłem V Strom 650 z 2024 roku i okazuje się, że są tam żarówki h7 i h9
Czytałem, że są polecane żarówka h7 philips night vision- ale h9 takich nie ma podobno z tej serii- więc może jakaś inna h9?
Może ktoś ma jakiś ciekawy komplet wstawiony, żeby świeciło dużo lepiej niż w serii?
https://www.blingworkauto.com.au/12361WVUSM
Old, grumpy man na DL-u 800
Raz na wyjezdzie na Litwe padla mi oryginalna zarowka fabryczna, wiec z braku laku podjechalismy na pierwsza stacje z brzegu. Zlapalem, co tam bylo pod reka, troche sie pomeczylismy i swieci. Tyle, ze godzine swiecila. Wiec kolejna juz kupilem na firmowej stacji, zwykly halogen h7, tylko dobrej marki, juz nie pamietam jakiej. I jest spokoj, nie ruszane, swieci. Moim zdaniem, to nie ma co sie bawic w bajery, byc moze lepiej swiecace ale mniej trwale. Teraz tez bralbym cos solidnego, ale nie wysilonego.
DL650XAL7
No więc jakby to kogoś interesowało, to podaję, że fabryczna żarówka u mnie przepaliła się po ok. 19 tys. km. Wtedy kupiłem "Philips MotoVision H7 up to +30% more vision".
Dziś się przepaliła, na liczniku 44,5 tys. km.
Matematyka:
fabryczna 19 tys.
motovision 25,5 tys.
(25,5 - 19)/19 = 0,34, czyli się zgadza: +34% longer vision
Dziś się przepaliła, na liczniku 44,5 tys. km.
Matematyka:
fabryczna 19 tys.
motovision 25,5 tys.
(25,5 - 19)/19 = 0,34, czyli się zgadza: +34% longer vision

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
ale miało być more vision a nie longer 

DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl