Mam Aio 5 Ewo z kamerami dokupiłem sobie dodatkowo pilot , uchwyt na poprzeczkę 22 mm i czujniki ciśnienia oraz obd plus daszek i szkło ochronne razem w promocji wyszło 2500 z groszami wszystko działa jak należy przy dojeżdżaniu do świateł włącza się obraz z tylnej kamery czujniki martwego pola działają wyśmienicie na ekranie ukazują się czerwone grube kreski po bokach są również ostrzeżenia dźwiękowe które można wyłączyć ,czujniki ciśnienia pokazują autentyczne ciśnienie bez przekłamań, pilot bezprzewodowy który można doładować przez USB naładowany podobno wystarcza na kilka miesięcy którym można obsługiwać wszystkie funkcje bez dotykania ekranu można bez problemu odbierać jak i kończyć połączenia z telefonu z Androidem a nie jak w niektórych że tylko Apple moduł obd wyświetla dane z silnika,obraz z kamer wyraźny
Sprzęt drogi ale wart każdej złotówki.
Podjechałem z żoną w piątek do salonu chigee w Toruniu i jak zobaczyła Aio 6 z LTE to mówi czemu nie kupiłem 6 tylko 5 to mówię że ponad 1000 bym musiał zapłacić więcej
Pani Klaudia z obsługi mówi do żony że mogę oddać ten co kupiłem i za dopłatą wymieni na Aio 6 LTE
Bałem się że żona będzie wyzywać że tyle wydałem a ona każe by kupić droższe więc umówiłem się na wtorek że oddam 5 krórą zakupiłem w zeszłą środę i biorę 6 na którą dostanę spory rabat
Wszystkie chigee współpracują ze sportowymi kamerkami GoPro Insta i DJI

Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski