UWAGA UWAGA UWAGA

Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni

Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej

topic7406.html

[UWAGA] TomTom Rider 550 pokazuje nieistniejącą obwodnicę Krakowa

Awatar użytkownika
Pawian
A+B

[UWAGA] TomTom Rider 550 pokazuje nieistniejącą obwodnicę Krakowa

Post autor: Pawian »

Cześć!

W piątek 9 maja wybrałem się na wycieczkę w koło Jeziora Rożnowskiego. Mieszkam na północy Krakowa i ku mojemu zdziwieniu TT 550 pokazał mi, że mogę pojechać na obwodnicę. Miałem pojechać północną częścią, przejechać przez łącznik i dotrzeć do obwodnicy wschodniej i dalej na upragnione południe :)
Jadę obwodnicą północną na wschód i ku mojemu zdziwieniu droga zakręca na północ na Miechów/Kielce i tyle. Nie ma żadnego zjazdu w kierunku wschodnim. Jadę dalej i tam też nie ma żadnego zjazdu (tzn. były ze 3 ale wszystkie zamknięte). Ujechałem ze 20 kilometrów krzycząc w kasku ze wściekłości na to co się właśnie odstawiło w mojej cudownie zaplanowanej podróży i zjechałem na dziko, zamkniętym, trzecim zjazdem, przed Słomnikami.

Północna i wschodnia część obwodnicy Krakowa istnieje, ale nie ma między nimi łącznika. Tzn tak na prawdę, bo w TT 550 jest :shock:

Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy :)

Awatar użytkownika
gorghu
A+B+C+D+E
Kontakt:

Re: [UWAGA] TomTom Rider 550 pokazuje nieistniejącą obwodnicę Krakowa

Post autor: gorghu »

Zgłoś do TomToma, sprawdza i w najbliższej aktualizacji poprawią. Jak tak zgłosiłem nieistniejące połączenie dróg koło mnie (a TT cały czas pokazywał żeby tamtedy jeździć).
Najprawdopodobniej mieli zaznaczoną tą drogę że jest juz otwarta a nikt tego nie sprawdził

Grzesiek
DL 650 AK8 Black Mat -->> Super Tenere 1200

Awatar użytkownika
Pawian
A+B

Re: [UWAGA] TomTom Rider 550 pokazuje nieistniejącą obwodnicę Krakowa

Post autor: Pawian »

Dzięki!
Ktoś musiał już zgłosić, bo widzę, że teraz ten odcinek jest już poprawnie zaznaczony na mapie jako w budowie i TT nie prowadzi trasy przez niego.

Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Interkomy, Nawigacje, Kamery”