Centrino pisze: ↑28 maja 2025, 13:41
Drogi @
Iżu, niefortunnie wkleiłem uśmiechy bo nie cieszyłem się, że nie pojechałeś tylko, że takiego wielkiego podróżnika jak Ty pokonała pogoda a w zasadzie nie ciekawa pogoda do podróży motocyklowych. Gdyż pogada jest zawsze ale nie zawsze świeci słońce.
Inne przysłowie mówi, że nie ma złej pogody, tylko źle ubrani motocykliści.
Co do cenzurowania filmów to powołałem się na odpowiedni punkt w regulaminie.
AVE ja
No i znowu jesteś złośliwy, nigdy nie uważałem się za podróżnika tylko motocyklistę, jeżdżę dla przyjemności a nie by komuś coś udowadniać.
Mając czas i chęci zawsze chętnie sobie śmignę swoim czy jakimś testowym motocyklem jak wczoraj dwoma BMW S1000 R i BMW F900 GS

Zauważ że nie można nawet tu wkleić kilku zdjęć z jazdy motocyklem w tym wątku, bo sam naczelny cenzor @
Centrino wrzuca swoje złośliwe posty i Ty chcesz budować na forum jakieś relacje ?
Od kiedy to stałeś się taki przepisowy że cenzurujesz coś podpierając się regulaminem ?

Gdybyście właściwie pełnili funkcję administratorów to w ogóle nie było by tu wątklów o polityce, religii czy innych tematów które nas dzielą, ale wybiórczo wybierasz sobie to co Ci pasuje, jednym pobłażacie innych ganicie jak @
QraC, który dał mi ostrzeżenie z powodu zamieszczenia fragmentu filmu "Kingsajz" ot to taka Wasza forumowa sprawiedliwość, takie - TVP Info, przybudówka Koalicji Obywatelskiej
Nasze forum wymaga gruntownej reformy i zmiany administratora w tym Ciebie Jacek.
Już dawno powinniście usunąć te wszystkie posty promujące picie.
topic5302.html
Młodzi motocykliści zapisując się do nas a potem czytając te nasze pijackie gnioty myśląc sobie .. co to za ściek .. wstyd mi za siebie że w tym uczestniczyłem