A jednak - choć sam też mam i czasem używam - smartwach, to tylko troche elektroniki bez duszy

Taki "normalny" i "zwykły" zegarek, to raczej dobre wino lub gatunkowa whisky, a porównywanie tych napojów do wody to grzech

A jednak - choć sam też mam i czasem używam - smartwach, to tylko troche elektroniki bez duszy
Ja od kilku miesięcy używam Xiaomi Redmi Watch 4 i jestem nim zaskoczony i zachwyconyHawk1985 pisze: ↑16 lip 2024, 17:04Co do zegarków nie nosiłem zegarka z 15 lat - telefon pełnił te funkcję.
Kilka lat temu kupiłem taniego smartwatcha (zależało mi na funkcji mierzenia kroków) żeby sprawdzić czy to dla mnie, i czy nie wyląduje w szafce.
Teraz mam już 3ciego z kolei smartwatcha, jako że zawsze podobały mi się zegarki Gshock wybór padł na
Amazfit TRex 2
Teraz ceny coś powariowały, ale w marcu 2023 płaciłem za niego 800 zł
Zegarek nie ma mikrofonu i głośnika, nie można przez niego rozmawiać, ale nawet przy 6 treningach tygodniowo, monitorowania snu i tętna, powiadomień na zegarku, bateria wytrzymuje 2 tygodnie.
Może i biją, ale i tak najwięcej kasy zarabia Apple... Mowa oczywiście o smartwatchach, bo w klasycznych oni nie robią