UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Silnik gaśnie po zejściu z obrotów
-
- AM
Silnik gaśnie po zejściu z obrotów
Cześć, mam od jakiegoś czasu problem z moim DL1000 z 2008r. Mianowicie zauważyłem dwie niepokojące mnie rzeczy.
Pierwsza to wypadający zapłon przy równej jeździe na obrotach 3000-4000 obrotów. Nagle słychać cyknięcie przekaźnika i jakby nie ma jednego suwu pracy.
Druga rzecz to to, że jak dojeżdżam do świateł i wciskam sprzęgło to obroty mi spadają poniżej obrotów biegu jałowego i ostatnio nawet zaczął gasnąć.
Odpala ładnie, na jałowym jak jest to też trzyma obroty.
Czy miał ktoś z Was też taki problem albo czy ktoś wie co to może być i jak to rozwiązać?
Pierwsza to wypadający zapłon przy równej jeździe na obrotach 3000-4000 obrotów. Nagle słychać cyknięcie przekaźnika i jakby nie ma jednego suwu pracy.
Druga rzecz to to, że jak dojeżdżam do świateł i wciskam sprzęgło to obroty mi spadają poniżej obrotów biegu jałowego i ostatnio nawet zaczął gasnąć.
Odpala ładnie, na jałowym jak jest to też trzyma obroty.
Czy miał ktoś z Was też taki problem albo czy ktoś wie co to może być i jak to rozwiązać?
Re: Silnik gaśnie po zejściu z obrotów
Synchro przepustnic polecam wykonać
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
-
- AM
A jest ktoś z Poznania i okolic kto ma wakuometr i mógłby pożyczyć albo pomoc w synchronizacji?
-
- A1
Polecam zajrzeć do filtra paliwa jeśli chodzi o temat pierwszy a drugi tak jak kolega wyżej podpowiada synchro powinno załatwić sprawę
-
- AM
Po podłączeniu do kompa wyskoczyły 4 błędy: P0110, P0130, P0705, P1655. Na tą chwilę wymienię czujnik położenia przepustnicy, filtra powietrza i ponoć powinienem wymienić jeszcze to ze zdjęcia ale niestety nie wiem co to jest i jak tego szukać. Może ktoś pomóc?
- Załączniki
-
- IMG_20250709_194948.jpg (326.75 KiB) Przejrzano 513 razy
Poszukaj na tym elemencie kodu w stylu 15100-28K00 i poszukaj w Internecie, co to za cześć.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Tu masz numer części 18510-06G00. To element sterujący systemem PAIR. Na znanym portalu na all.... szukaj jako "SUZUKI DL 1000 650 V-STROM ODMA ZAWÓR PRZEWÓD" (nie jest to moja oferta, tylko wynik wyszukiwania)