31 tys
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Voge 900 DSX lordzika
Re: Voge 900 DSX lordzika
To coś miękkie te łożyska...

Pozdrawiam,
Jacek

Tak nie należą chyba do najlepszych dlatego teraz poleciały SKF a co do wachacza to ktoś tu na linii montażowej chyba za mocno pomógł bo wygląda jak za mocno wprasowane, ale sprzęt odebrany gotowy na kolejny długi weekend 

- Załączniki
-
- Messenger_creation_54D98614-EA40-47A9-9A18-92CE87FBD58A.jpeg (90.98 KiB) Przejrzano 2240 razy
-
- Messenger_creation_BE9FC0A2-2605-4250-B52B-E11DBAF6114A.jpeg (132.14 KiB) Przejrzano 2240 razy
- Ocena: 5.88235%
DL650A L8
No i czas leci km biegną dalej, opony się kończą czas na kolejne testy opon. Tym razem na tył wpada HEIDENAU 150/70B17 K60 RANGER (69R) TL M+S TL 2025. Przód zostaje jest za dużo mięsa. O Dunlopach zrobię w wolnej chwili jakieś podsumowanko, całkiem fajna opona mimo ze dość miękka i starcza na jakieś 12 tys km. A teraz czas się wyspać bo Drawsko czeka 

- Załączniki
-
- 518006099_1279623940353643_7310316490568420071_n.jpg (109.57 KiB) Przejrzano 1404 razy
DL650A L8
Czyta sobie człowiek o tych waszych ( twoim i Czortowym ) motocyklach , i sam smaka nabiera . Do Wrocka mam 200 km ,ale już do Czeskiego Liberca tylko 30 km , więc umówiłem się na jazdę próbną w salonie Voge. Po jeździe testowej powiem krótko - jest zajebiście . A miałem gdzie sprawdzić ten motocykl. zrobiłem sobie trasę na Yested , tamte winkle są bardziej niż fajne do zabawy . Trochę jazdy bocznymi i szybkie winkle na autostradzie między Libercem a Jabloncem . Kuźwa , jest frajda z jazdy . Porównując do mojego BMW 800 GS , to we wszystkim jest inny. Elastyczność o niebo lepsza . Prowadzenie łatwe, lekkie i przyjemne . Tryby jazdy - robią robotę i zmiana ich jest mocno odczuwalna. Osłona przed wiatrem - zdecydowanie do poprawy . Quickshifter ma nieco twarde działanie i do mnie nie trafia , ale ja już stary jestem i przyzwyczajony do używania sprzęgła . Tak więc , Voge 900 DSX to bardzo fajny motocykl i muszę się mocno zastanowić czy nie nabyć go drogą kupna .
Mniejszość Niemiecka 3
Jakbym niedawno nie kupił w salonie Stroma, to brałbym tego Voge w ciemno!
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
To tak naprawdę pierwszy chiński motocykl co wykonaniem jest na poziomie europejskim czy japońskim. Jedynym minusem moim zdaniem to dostępność części w bardziej egzotycznych miejscach podczas podróży.waldeman pisze: ↑24 lip 2025, 09:20Czyta sobie człowiek o tych waszych ( twoim i Czortowym ) motocyklach , i sam smaka nabiera . Do Wrocka mam 200 km ,ale już do Czeskiego Liberca tylko 30 km , więc umówiłem się na jazdę próbną w salonie Voge. Po jeździe testowej powiem krótko - jest zajebiście . A miałem gdzie sprawdzić ten motocykl. zrobiłem sobie trasę na Yested , tamte winkle są bardziej niż fajne do zabawy . Trochę jazdy bocznymi i szybkie winkle na autostradzie między Libercem a Jabloncem . Kuźwa , jest frajda z jazdy . Porównując do mojego BMW 800 GS , to we wszystkim jest inny. Elastyczność o niebo lepsza . Prowadzenie łatwe, lekkie i przyjemne . Tryby jazdy - robią robotę i zmiana ich jest mocno odczuwalna. Osłona przed wiatrem - zdecydowanie do poprawy . Quickshifter ma nieco twarde działanie i do mnie nie trafia , ale ja już stary jestem i przyzwyczajony do używania sprzęgła . Tak więc , Voge 900 DSX to bardzo fajny motocykl i muszę się mocno zastanowić czy nie nabyć go drogą kupna .
Tak Quick shiftera trzeba sie nauczyć dobrze obsługiwac w tym modelu, nie jest on najlepsza strona motocykla, my juz sie naumieliśmy, ale idzie jakieś nowe konfiguracyjne wow co ma poparwic jego działanie, czekamy na zielone światło i upgrade z kompa w serwisie.waldeman pisze: ↑24 lip 2025, 09:20Czyta sobie człowiek o tych waszych ( twoim i Czortowym ) motocyklach , i sam smaka nabiera . Do Wrocka mam 200 km ,ale już do Czeskiego Liberca tylko 30 km , więc umówiłem się na jazdę próbną w salonie Voge. Po jeździe testowej powiem krótko - jest zajebiście . A miałem gdzie sprawdzić ten motocykl. zrobiłem sobie trasę na Yested , tamte winkle są bardziej niż fajne do zabawy . Trochę jazdy bocznymi i szybkie winkle na autostradzie między Libercem a Jabloncem . Kuźwa , jest frajda z jazdy . Porównując do mojego BMW 800 GS , to we wszystkim jest inny. Elastyczność o niebo lepsza . Prowadzenie łatwe, lekkie i przyjemne . Tryby jazdy - robią robotę i zmiana ich jest mocno odczuwalna. Osłona przed wiatrem - zdecydowanie do poprawy . Quickshifter ma nieco twarde działanie i do mnie nie trafia , ale ja już stary jestem i przyzwyczajony do używania sprzęgła . Tak więc , Voge 900 DSX to bardzo fajny motocykl i muszę się mocno zastanowić czy nie nabyć go drogą kupna .
Odczucia co do jazdy moga byc różne w zależności od wgranej wersji do motocykla testowego oprogramowania, dla mnie wersja 4,7 dla 2024 r i nie testy nie znam odpowiednika dla 2025 jest najlepsza niweluje szarpania w dole i poprawia elastyczność przez wygładzenie manetki.
DL650A L8