I jak efekt widoczny czy nie u mnie troszkę wycina .Pyxis pisze: Caly czas eksperymentuje z filtrem gabkowym na mikrofony

I jak efekt widoczny czy nie u mnie troszkę wycina .Pyxis pisze: Caly czas eksperymentuje z filtrem gabkowym na mikrofony
Cześć - krótki filmik z pierwszej jazdy z kamerką - Garmin Virb Ultra 30 - 1080/60 zainstalowaną na górze skorupy kasku, jak widać kamerka przydała się .. (filmik jest niepubliczny):Janusz W pisze:Wrzuć kawałek filmiku z moto . jestem ciekaw tej jakości w 1080/60 .
Stasiek, tam stał jak byk znak B-20, a baba nawet nie zwolniła przed skrzyżowaniem choć powinna się zatrzymać, oczywiście zawsze zwracam uwagą na zachowanie tych w puszkach, nigdy nie jadę na pewniaka w takiej sytuacji.stasiek pisze:Do wymuszenia tutaj było daleko
Jechałeś tak jak uważasz a gdybanie to co innego - bez gdybania tutaj było wszystko ok.
(samych gestów nei widziałem ale to juz świadczy ewentualnie o samej kierowniczce)
Staszek miałem włączony LEWY kierunkowskaz zgodnie z przepisami - droga główna skręcała w lewo co widać na znaku z pierwszeństwem przejazdu (D-1z tabliczką T-6a) w 23 sekundzie filmu, tam też widać migającą kontrolkę lewego kierunkowskazu w Suzi.staszek_s pisze:Ewidentne wymuszenie wg mnie, jeżeli nie miałeś prawego migacza włączonego..
Po probach ogarniecia tematu wyszlo cos takiego:Grzechu (Kobyłka) pisze:Tak przy okazji, koledzy "Soniakowcy", ogłaszam konkurs na najefektywniejszy filtr zabezpieczający mikrofon przed szumami wiatru. Technika dowolna, nagroda : szacunek i uznanie wśród kolegów![]()
![]()
Gąbki są dla amatorów... chcesz być PRO? To tylko włochaczJanusz W pisze:No tego bym nie wymyślił cały czas próbuję z gąbkami i chyba odpuszczę bo efekty mizerne.
Warkocz Pyxis... Warkocz!Pyxis pisze:Tylko jak go przykleic 3mm ponizej obiektywu. Musial bym jakiegos koka zrobic.