Zauważyłem, a nawet stwierdzam, że im bardziej na południe, to tym mniej komarów, much i innych owadów.
U nas muszę czyścić szybę kasku kilka razy dziennie - tam raz na kilka dni.
Też macie takie odczucie?
Zweisel przyjemne wrażenie sprawia. Ładnie położone w dolinie, wokół piękne lasy, pola. Chyba wszystkie potrzebniejsze sklepy w zasięgu roweru. Piwo mi smakowało i smakuje, mam tu jeszcze dwie buteleczki.
Zweisel przyjemne wrażenie sprawia. Ładnie położone w dolinie, wokół piękne lasy, pola. Chyba wszystkie potrzebniejsze sklepy w zasięgu roweru. Piwo mi smakowało i smakuje, mam tu jeszcze dwie buteleczki.
Na zdrowie
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS --> brak --> CRF1100 ATAS DTC
Razem ze sezonowymi mamy 18 czy 19 gatunkow piwa, więc na pewno jest w czym wybierać i kosztować. Co do tras w Bay. Wald to naprawdę jest gdxie jeździć, szybkie kręte drogi z dobrą jakością asfaltu z przepieknymi otwartymi przestrzeniami, wszystko praktycznie w górach, dontego dochodzi dolina Dunaju z pieknymi drogami, no i rzut beretem do Alp. Ceny też przyzwoite w knajpach i restauracjach
My już w domu, 10460 km wyszło w sumie. Teraz trzeba szybki serwis zrobic bo zaraz zlot
Jak będzie trochę czasu to skrobnę małą relację, krótko mówiąc piękna przygoda, warto było. Hiszpania jest duża i zróżnicowana, to nie tylko Andaluzja. Portugalia na północ od Lizbony też bardzo fajna.
Połowa października, to dla mnie początek sezonu krótkich przejażdżek po okolicy po drogach nieutwardzonych. Dziś się udało wyskoczyć w okolice Zalesia.