Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Foto-tag - 2026
- zielony_listek
- A1
Re: Foto-tag - 2026
Ja tu piękną gorzelnię podrzucam w zamian za tą z Iwna, musiałem jechać z wiatrem i pod wiatr. Musiałem jechać pod Słońce i po dziurawych drogach i stałem na czerwonym świetle. Żebym ja wiedział, że taki lament będzie...to bym się dwa razy zastanowił czy można proponować kierunek w tereny mało zaludnione, ba dzikie wręcz. Mówicie, że daleko a tak naprawdę, pewnie nie umiecie znaleźć!
--
DL650 2019
DL650 2019
Pomorskie cyk
► Pokaż Spoiler
Ostatnio zmieniony 23 mar 2026, 17:58 przez Waldic, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ocena: 11.76471%
DL650A 2018
Pewnie rzeczywiście ciężko czas znaleźć aby 400 km przejechać czasem w słońcu, deszczu czy tam wietrze, świateł różnych to nie zliczę ale fajnie ze chociaż proste te foto tagi robisz bo jak jakiś trudny zadałem to pół roku czekałem a może nawet dłużej.zielony_listek pisze: ↑23 mar 2026, 15:53Ja tu piękną gorzelnię podrzucam w zamian za tą z Iwna, musiałem jechać z wiatrem i pod wiatr. Musiałem jechać pod Słońce i po dziurawych drogach i stałem na czerwonym świetle. Mówicie, że daleko a tak naprawdę, pewnie nie umiecie znaleźć!
Oj łobuzieWaldic pisze:Pomorskie cyk► Pokaż Spoiler
jutro miałem podskoczyć bo to mega blisko
. Dobrze ze nową zagadkę też dałeś w znanej mi okolicy i jutro będę mógł zamiennie do niej pojechać 
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
- zielony_listek
- A1
Spox, pobędę na forum, popatrzę jak się skala trudności układa. Na razie nie wyczuwam jeszcze pewnych zwyczajów fototagowych ale z czasem się ogarnę. Żeby była jasność - to co napisałem wcześniej, to była ironia. Może zabrakło emotki na końcu.Piter7011 pisze: ↑23 mar 2026, 20:17Pewnie rzeczywiście ciężko czas znaleźć aby 400 km przejechać czasem w słońcu, deszczu czy tam wietrze, świateł różnych to nie zliczę ale fajnie ze chociaż proste te foto tagi robisz bo jak jakiś trudny zadałem to pół roku czekałem a może nawet dłużej.zielony_listek pisze: ↑23 mar 2026, 15:53Ja tu piękną gorzelnię podrzucam w zamian za tą z Iwna, musiałem jechać z wiatrem i pod wiatr. Musiałem jechać pod Słońce i po dziurawych drogach i stałem na czerwonym świetle. Mówicie, że daleko a tak naprawdę, pewnie nie umiecie znaleźć!![]()
--
DL650 2019
DL650 2019
Pomorskie jak obiecałem... cyk myk
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Obstawiałbym prom ma wyspę Sobieszewska ale to nie to

Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka
Ale... rzeka dobrarasik pisze:Obstawiałbym prom ma wyspę Sobieszewska ale to nie toSimOn! pisze:Podpowiem jak będzie za trudne.Waldic pisze: Pewnie, objadę wszystkie większe rzeki w pomorskim i trafię
Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Lekko po terminie wg. regulaminu, zatem wrzucam nową, łatwą zagadkę dla woj. lubelskiego
- Ocena: 5.88235%
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Nowe zadanie dla województwa śląskiego.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021