Foto-tag - 2026
- zielony_listek
- A1
- zielony_listek
- A1
- Dziadek3H3M
- A+B+C
Re: Foto-tag - 2026
Podlaskie znalezine dziękuję za pomoc Crimsonowi piekny stary dworzec w Trekiszkach
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Trza się było do mnie odezwać .. jak pisałem wyżej wiedziałem ino czas na dojazd za dlugi.Oskar pisze: Podlaskie znalezine dziękuję za pomoc Crimsonowi piekny stary dworzec w Trekiszkach
Dobrze ze się odblokowało.
wyslane przy użyciu Tapatalka a dlaczego, a bo tak...
- Ocena: 5.88235%
@Oskar Tak dla przypomnienia - teraz Twoja kolej na zadanie następnej zagadki w podlaskim
Jestem przekonany, że zdjęć z ciekawych miejsc masz multum.
Marcin
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
DL 650 AL2 Metallic Fox Orange - Chudy Rudy Obecnie zdemotoryzowany
lESZEK daj szanse już wiem co będzie .. zarobiony chwilowo jestem
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Byłem nie pod trojstykiemLuchow pisze:@Oskar Tak dla przypomnienia - teraz Twoja kolej na zadanie następnej zagadki w podlaskimJestem przekonany, że zdjęć z ciekawych miejsc masz multum.

- zielony_listek
- A1
Pomorskie pojechane 
Zdjęcie trochę z innego kierunku, bo Panie przy wiacie nalegały, żeby ich nie fotografować. Lokalizacja
Zdjęcie trochę z innego kierunku, bo Panie przy wiacie nalegały, żeby ich nie fotografować. Lokalizacja
--
DL650 2019
DL650 2019
- zielony_listek
- A1
No gratuluję koledze znalezienia mojej zagadki! Był na niej łatwy do odnalezienia i odczytania element lokalizujący.zielony_listek pisze:Nowe pomorskie.

Nie chcę być upierdliwy ani się czepiać ale to Twoje zdjęcie, to generalnie nie ma żadnych charakterystycznych elementów, które dałoby się w jakikolwiek sposób do czegokolwiek dopasować...
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Proszę taka zagadka dla Wielkopolan i nie tylko.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2026, 06:08 przez Piter7011, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm ja chyba wiem...SimOn! pisze:No gratuluję koledze znalezienia mojej zagadki! Był na niej łatwy do odnalezienia i odczytania element lokalizujący.zielony_listek pisze:Nowe pomorskie.
Nie chcę być upierdliwy ani się czepiać ale to Twoje zdjęcie, to generalnie nie ma żadnych charakterystycznych elementów, które dałoby się w jakikolwiek sposób do czegokolwiek dopasować...
- zielony_listek
- A1
Na twoim zdjęciu jest ten drobiazg - fakt - i on uczynił tą zagadkę łatwą do znalezienia. Dziękuję za fajne miejsce do odwiedzenia, dowiedziałem się z tablic informacyjnych czegoś nowegoSimOn! pisze: ↑18 maja 2026, 18:42No gratuluję koledze znalezienia mojej zagadki! Był na niej łatwy do odnalezienia i odczytania element lokalizujący.zielony_listek pisze:Nowe pomorskie.
pomorskie_nowe.jpeg
Nie zrobiłem celowo trudnej zagadki. Przyznam się, że jeszcze nie wiem jak wyważyć trudność zagadki i odległość dojazdu dla potencjalnych łowców. Wcześniej dowiedziałem się, że beznadziejnie prosta zagadka ale daleko.
W tle jest budynek zabytkowy, więc nie jest do końca przypadkowy. A na koniec zeszłego roku były krzaki na parkingu...
W czwartek dam podpowiedź, żeby nie stopować zabawy, chyba że @rasik da info, że jedzie.
--
DL650 2019
DL650 2019
Mi pasuje zachowanie pomorskie a nie pomorskie . Daj podpowiedź dla @SimOn!bo szkoda sezonu...zielony_listek pisze:Na twoim zdjęciu jest ten drobiazg - fakt - i on uczynił tą zagadkę łatwą do znalezienia. Dziękuję za fajne miejsce do odwiedzenia, dowiedziałem się z tablic informacyjnych czegoś nowegoSimOn! pisze: ↑18 maja 2026, 18:42No gratuluję koledze znalezienia mojej zagadki! Był na niej łatwy do odnalezienia i odczytania element lokalizujący.zielony_listek pisze:Nowe pomorskie.
pomorskie_nowe.jpeg
Nie chcę być upierdliwy ani się czepiać ale to Twoje zdjęcie, to generalnie nie ma żadnych charakterystycznych elementów, które dałoby się w jakikolwiek sposób do czegokolwiek dopasować...![]()
Nie zrobiłem celowo trudnej zagadki. Przyznam się, że jeszcze nie wiem jak wyważyć trudność zagadki i odległość dojazdu dla potencjalnych łowców. Wcześniej dowiedziałem się, że beznadziejnie prosta zagadka ale daleko.
W tle jest budynek zabytkowy, więc nie jest do końca przypadkowy. A na koniec zeszłego roku były krzaki na parkingu...
W czwartek dam podpowiedź, żeby nie stopować zabawy, chyba że @rasik da info, że jedzie.