To jest wyprawa. Do fajnych i ciekawych miejsc. A na koniec dnia odpoczynek:
@zielony_listek
Obydwa dni miałem zaplanowane, także powrót.
Przez Ciebie musiałem nadłożyć 17km!
(
No i bez zwlekania leci następna zagadka dla WielkiejPolski:
Rozumiem Twój ból. Ja też po dwa tagi jechałem z namiotem, a już najgorszy jest ten browarek na fajrant przy ognisku.toooomelo pisze: ↑24 maja 2026, 16:30@zielony_listek
Obydwa dni miałem zaplanowane, także powrót.
Przez Ciebie musiałem nadłożyć 17km!![]()
(![]()
)
Ten browarek jest najlepszy.zielony_listek pisze: ↑24 maja 2026, 20:05... a już najgorszy jest ten browarek na fajrant przy ognisku.![]()
ehhh ... byłem tam wczoraj, gdybym wiedział ....
Masz rację włożyłem okulary i kiepskom to wygląda ..jutro postaram się lepszym aparatem te same zdjęcie zrobić . Więc puki co proszę się wstrzymać ze znajdowaniem...
No to zostaje .chłopaki polecam wejść do środka i zapłacić kilka groszy i posłuchać Pani która pięknie opowiada o histori tego miejsca. Ps ostatnio była w mini i pończoszkach...
Forum nie jest zarobkowe, ale gdyby dodać do regulaminu, że rozwiązanie musi zatwierdzić autor fototaga i oprócz gratulacji napisać ze 2-3 zdania wyjaśnienia co go zainspirowało do wstawienia zagadki? Autor, mając przygotowaną taką inspirację zawczasu, miałby od razu gotową podpowiedź w razie trudności z odgadnięciem
Em Piotr nie oto chodziło...PiotrEm pisze: ↑26 maja 2026, 23:37Forum nie jest zarobkowe, ale gdyby dodać do regulaminu, że rozwiązanie musi zatwierdzić autor fototaga i oprócz gratulacji napisać ze 2-3 zdania wyjaśnienia co go zainspirowało do wstawienia zagadki? Autor, mając przygotowaną taką inspirację zawczasu, miałby od razu gotową podpowiedź w razie trudności z odgadnięciem![]()