https://www.motea.com/pl/szyna-manewrow ... rfEALw_wcB
Ma ktoś coś tego typu i poleca?
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
szyna manewrowa
szyna manewrowa
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
Re: szyna manewrowa
Mój kumpel ma szyne manewrować do Bagera 1600.
Nie wiem, czy ten typ dokładnie, natomiast bez tego nie upchnalby trzech motocykli w garażu 18 m2 w którym ma pełno półek i szafek. Albo za każdym razem, jak chce jeździć jednym to musiałby wyciągać i parkować wszystkie trzy. Tylko jest temat być może podloza. Wytrzymałość i na nacisk i swobody przemieszczania.
Nie wiem, czy ten typ dokładnie, natomiast bez tego nie upchnalby trzech motocykli w garażu 18 m2 w którym ma pełno półek i szafek. Albo za każdym razem, jak chce jeździć jednym to musiałby wyciągać i parkować wszystkie trzy. Tylko jest temat być może podloza. Wytrzymałość i na nacisk i swobody przemieszczania.
DL650XAL7
- kamilborkowski
- A2
Re: szyna manewrowa
Mnie takie coś kusi do garażu żeby wjeżdżać przodem na szynę, na niej obracać motocykl i wyjeżdżać przodem bo mam wąski wjazd. Ten link co podałeś akurat drogi jest, na allegro chyba widziałem za ok. 600zł a na AliExpress są małe szyny pod kółka które można skompletować w 2 albo 3 sztuki. Nie wiem tylko jak z wjeżdżaniem na te szyny - czy nie uciekają na kafelkach.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS