Ogłoszenie duszpasterskie

Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.

Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych

*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo :)

szyna manewrowa

Forum na tematy których nie ma w innych częściach forum
Awatar użytkownika
Rommel
A+B+C

szyna manewrowa

Post autor: Rommel »

"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii

Awatar użytkownika
Bip
A+B

Re: szyna manewrowa

Post autor: Bip »

Mój kumpel ma szyne manewrować do Bagera 1600.
Nie wiem, czy ten typ dokładnie, natomiast bez tego nie upchnalby trzech motocykli w garażu 18 m2 w którym ma pełno półek i szafek. Albo za każdym razem, jak chce jeździć jednym to musiałby wyciągać i parkować wszystkie trzy. Tylko jest temat być może podloza. Wytrzymałość i na nacisk i swobody przemieszczania.

DL650XAL7

Awatar użytkownika
kamilborkowski
A2

Re: szyna manewrowa

Post autor: kamilborkowski »

Mnie takie coś kusi do garażu żeby wjeżdżać przodem na szynę, na niej obracać motocykl i wyjeżdżać przodem bo mam wąski wjazd. Ten link co podałeś akurat drogi jest, na allegro chyba widziałem za ok. 600zł a na AliExpress są małe szyny pod kółka które można skompletować w 2 albo 3 sztuki. Nie wiem tylko jak z wjeżdżaniem na te szyny - czy nie uciekają na kafelkach.

Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tematy ogólne”